INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Ilie Dumitrescu, reacție spumoasă după ce a văzut discursul hilar al antrenorului român din Arabia Saudită: „E ca Arteta! Părea convingător”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 15:11 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 16:47

Ilie Dumitrescu (54 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, l-a ironizat pe antrenorul român Daniel Borugă, cel care a fost protagonistul unor momente hilare în vestiarul echipei Ohod Al Medina, din liga a doua din Arabia Saudită. 

Fostul mare fotbalist al Stelei a glumit spunând că discursul tehnicianului român este asemănător cu cel al lui Mikel Arteta (41 de ani), antrenorul spaniol al liderului din Premier League, Arsenal. 

Oficialul lui FC Argeș îl face praf pe fostul antrenor al piteștenilor: „El stătea cu țigara electronică în gură la antrenamente, altceva nu făcea”
FC ARGEȘ
Oficialul lui FC Argeș îl face praf pe fostul antrenor al piteștenilor: „El stătea cu țigara electronică în gură la antrenamente, altceva nu făcea”

Ilie Dumitrescu, despre discursul hilar al lui Daniel Borugă din Arabia Saudită: „Părea convingător”

„Arteta de la Arsenal e! Cam așa, asemănător discursul. Nu știu ce au înțeles jucătorii, dar părea că e convingător”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform celor de la Digi Sport. 

Daniel Borugă, discurs memorabil în vestiarul lui Ohod Medina: „Defens, senzațional. No greșeală! Presion, presion! Pas, pas, pas, no problem”

La finalul unei partide ale echipei de tineret, Borugă a ținut un discurs în fața jucătorilor și a combinat cuvinte din limba română și din limba engleză, în timp ce jucătorii nu păreau nici interesați, dar nici nu dădeau semne că ar înțelege ceva. 

„Defens, perfect. Perfect. Senzational! Speed perfect. Atac perfect. Presion perfect. Number one, number one team. Incredibil! Incredibil! Perfect! Perfect! No greșeală! Perfect. Pas, pas, pas, no problem! OK? Lateral presion. Dublaj, presion, triplaj, presion”, s-a putut înțelege în discrusul lui Borugă. 

Borugă este antrenor licențiat FRF. A trecut prin majoritatea cursurilor și examenelor organizate de Federația Română de Fotbal. A fost coleg cu Adi Mutu la cursurile pentru licența UEFA B și cu Bogdan Lobonț, Andrei Cristea sau Daniel Pancu la cele pentru licența UEFA A. 

La Osod Al Medina, el face parte și din staff-ul primei echipe, unde „principal" este Augustin Călin, un antrenor în vârstă de 42 de ani, care a pregătit mai multe echipe din zona arabă și zona africană, dar și formații din ligiile inferioare din România.. Când a preluat echipa, Călin spunea despre Borugă că „este un profesionist desăvârșit care cunoaște foarte bine limba arabă și este de mare ajutor". 

Anul trecut, Daniel Borugă antrena în liga județeană Vrancea, după ce vreme de mai mulți ani a fost la conducerea unei naționale de amatori, care a jucat doar în câteva meciuri demonstrative. Este vorba despre „echipa națională regală a României”, o inițiativă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei. 

Citește și: 

E decis! Mircea Lucescu se desparte de Dinamo Kiev la vară » Clubul ucrainean îi caută deja un înlocuitor

Nervi și ironii pe tunelul spre vestiare, Spalletti, provocat la Napoli: „Mereu te plângi! Ai câștigat campionatul, ce naiba mai vrei?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mchirilas
mchirilas  •  03 Aprilie 2023, 16:39

Om mai penibil decât asta rar poate fi văzut! Ce au găsit GSP-ul la el, când l-au pus sa facă pe expertul, rămâne un mister!

brentford
brentford  •  03 Aprilie 2023, 16:38
Postat de VanBasten pe 03 Aprilie 2023, 16:29

Reactie spumoasa?! Unde e spuma?

Spumos,halucinant,incredibil,bomba,haotic,conflict,scandal,pe un butoi de pulbere,hilar,il/o face praf,horror,decizie radicala,razboi,acuzatii grave. Si cam atat,zic. Probabil aceste cuvinte sunt pe un panou in redactie si cine foloseste macar 3 in acelasi articol primeste un pupic de la Andra Mocanu.

VanBasten
VanBasten  •  03 Aprilie 2023, 16:29

Reactie spumoasa?! Unde e spuma?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează