INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Incredibil! Barcelona e gata să plătească o avere pentru el, dar Realul îl putea aduce gratis! Cum a ratat Coutinho transferul pe "Bernabeu"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 15:07

Philippe Coutinho, starul celor de la Liverpool,  este în prezent unul dintre cei mai doriți jucători din lume, Barcelona fiind gata să plătească o avere pentru a-l aduce pe Camp Nou. Catalanii sunt dispuși să plătescă peste 120 de milioane, dar brazilianul a ezitat să dea un răspuns concret până acum.

Jurnaliștii de la Marca au relatat astăzi despre cum Real Madrid a fost la un pas să-l aducă pe Coutinho pe "Bernabeu" încă din 2008, pe vremea când acesta avea doar 16 ani și evolua pentru juniorii lui Vasco da Gama.

Real ar fi putut realiza transferul cu doar 2,5 milioane de euro, dar mutarea a picat dintr-un motiv incredibil: oficialii madrileni l-au ales în detrimentul lui Coutinho pe Alipio Duarte Brandao, un alt brazilian care nu a ajuns niciodată să debuteze pentru prima echipă a lui Real.

"Coutinho a fost un nume care s-a aflat în atenția Realului. Personal, am fost la Rio de Janeiro să-l urmăresc la antrenamene, să vorbesc cu părinții lui și, bineînțeles, am avut și o întâlnire despre aducerea lui la echipă.

Președintele Ramon Calderon mi-a spus că a semnat cu Alipio, cu tânăr de 16 ani pe care l-a văzut la Rio Ave și care părea un jucător foarte interesant", a dezvăluit Miguel Angel Portugal, fostul director tehnic al Realului, potrivit Marca.

Philippe Coutinho (25 de ani) a ajuns în cele din urmă la Liverpool, devenind unul dintre cei mai buni jucători din lume. 

90.000.000 €e cota de piață a lui Coutinho, potrivit transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  03 Ianuarie 2018, 19:12

Citind cele de mai sus mă gândesc că MM o fi fost scouter la Real în acea perioadă ! Este recunoscut flerul lui la descoperit jucători : Elton, Tatu, Andrey, Golubovici...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  03 Ianuarie 2018, 16:26

2,5 milioane nu e tocmai gratis!

romeverest
romeverest  •  03 Ianuarie 2018, 16:08

Ati uitat un amanunt important !! Jucatorul a fost cumparat de Inter, unde a jucat vreo doi ani, insa un antrenor idiot a fost de acord cu vanzarea sa catre Liverpool !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close