INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Incredibil! Ognjen Vranješ, internaționalul lui Anderlecht, arestat pe aeroport și ținut o noapte în centrul de refugiați!

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2019 11:48

Bosniacul Ognjen Vranješ, fotbalistul lui Anderlecht, a fost reținut de poliție, pentru că proprietarul apartamentului în care a stat stoperul a cerut anularea permisului de rezidență a jucătorului.

De parcă nu ar fi avut oricum atâtea probleme. Ognjen Vranješ, 29 de ani, cumpărat vara trecută de Anderlecht, a fost suspendat în ianuarie de clubul violet pe termen nelimitat din cauza scandalurilor din afara terenului și trimis să se antreneze cu echipa secundă.

Iar selecționerul Bosniei, Robert Prosinečki, a anunțat în februarie că nu îl mai cheamă la națională.

N-a trecut de controlul pașapoartelor

Luni seară, când s-a întors în Belgia după o minivacanță acasă, fundașul central a aterizat pe aeroportul din Charleroi, dar n-a mai putut pleca spre Bruxelles.

N-a trecut de controlul pașapoartelor. A fost interogat de poliție, arestat și dus la centrul de refugiați de la Fedasil, unde stat stat toată noaptea, anunță La Dernière Heure.

Eliberat dimineață

Motivul? "În urmă cu câteva luni, Anderlecht a reziliat contractul pentru închirierea apartamentului în care locuia jucătorul. Iar proprietarul locuinței a cerut anularea permisului de rezidență a bosniacului.

Cerere înregistrată la toate secțiile de poliție", dezvăluie cotidianul valon.
Dimineață, a fost eliberat. Vranješ stă legal în Belgia. 

14 meciuria jucat Ognjen Vranješ în acest sezon la Anderlecht; ultimul, pe 22 decembrie

3.200.000 €de euro a plătit Anderlecht vara trecută pentru a-l transfera pe Vranješ de la AEK Atena

Vezi și: TULBURĂTOR! A murit Rafael Henzel, jurnalistul care supraviețuiese accidentului aviatic al echipei Chapecoense » A făcut infarct la un meci cu prietenii

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Martie 2019, 12:21

Halucinant! Deci proprietarul apartamentului A CERUT anularea permisului de rezidenta si pentru asta Vranjes a fost retinut? Pai nu trebuia ca cererea sa fie aprobata inainte, adica sa se astepte anularea efectiva a permisului de catre o instanta??? Nu pot sa cred asa ceva! Poate nu e articolul complet.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează