INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter - Fiorentina 4-0 » Nerazzurrii defilează și preiau șefia în Serie A!

Inter - Fiorentina // foto: Guliver/gettyimages +7   FOTO
Inter - Fiorentina // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 21:30 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 21:38

Inter a zdrobit-o pe Fiorentina în etapa 3 din Serie A, scor 4-0, cu „dublă” Lautaro Martinez, iar celelalte goluri înscrise de Marcus Thuram și Hakan Calhanoglu.

Rezultatele și programul etapei 3 din Serie A

Inter a început ziua pe poziția a doua în Serie A, la 3 puncte sub rivala locală AC Milan, singura cu parcurs perfect până acum.

Elevii lui Simone Inzaghi, finaliști de Liga Campionilor, au evoluat senzațional cu Fiorentina, căreia i-au penetrat defensiva în 4 rânduri.

Marcus Thuram a deschis scorul în minutul 23, finalizare cu capul, din plojon, după o centrare din stânga a lui Federico Dimarco. A fost primul gol al francezului la Inter, care l-a adus în vară de la Borussia Monchengladbach.

+3 FOTO

Inter, noul lider din Serie A

Inter s-a desprins după pauză, în minutul 53. Thuram l-a servit pe Lautaro Martinez pe culoar, iar argentinianul a preluat și a finalizat în situație 1 la 1 cu portarul viola.

Hakan Calhanoglu a făcut 3-0 cinci minute mai târziu, din penalty, iar Lautaro a reușit „dubla” în minutul 73, finalizare superbă, din prima, după o centrare pe jos a lui Cuadrado.

Inter a ajuns la 3 victorii în 3 etape și un golaveraj impecabil, 8:0. Rivala AC Milan are 8 goluri marcate și două primite, astfel că trupa lui Simone Inzaghi a preluat fotoliul de lider al campionatului.

FINAL » Inter - Fiorentina 4-0

Inter - Fiorentina, echipe de start:

INTER (3-5-2): Sommer - Darmian, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Thuram, Lautaro 
Rezerve: Audero - Agoume, Arnautovic, Asllani, Bisseck, Carlos Augusto, Cuadrado, Frattesi, Klaassen, Pavard, A. Sarr
Antrenor: Simone Inzaghi

FIORENTINA (4-2-3-1): O. Christensen - Dodo, Milenkovic, Ranieri, Biraghi - Arthur, Mandragora - N. Gonzalez, Bonaventura, Kouame - Beltran
Rezerve: T. Martinelli, Terracciano - Amatucci, Brekalo, Comuzzo, Duncan, Infantino, Kayode, Kokorin, Martinez Quarta, Mina, Nzola, Parisi, Sottil
Antrenor: Vincenzo Italiano

Mai multe știri din fotbalul internațional:

„Vinerea neagră” la Bayern! Thomas Tuchel arată cu degetul spre conducători: „N-am nicio vină”

Pericol pentru Dan Petrescu. Al 4-lea meci la rând fără victorie în Coreea de Sud: „Nu-i poți învăța pe jucători să aibă noroc”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  04 Septembrie 2023, 07:22

Inter arata bine,sper sa ii tina.

Nicolas
Nicolas  •  03 Septembrie 2023, 21:56

Daca il opreau pe Louis Munteanu sigur nu pierdea Fiorentina se termina 4-4 ( 4 goluri LM) ????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close