INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 1-1

INTER - JUVENTUS 1-1 // Massimiliano Allegri, scandal în direct: „Acum vorbesc eu, tu să taci! Nu știi nimic despre fotbal, eu am 6 titluri!”

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus
Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 11:48

Massimiliano Allegri (51 de ani) nu are liniște nici în afara terenului.

Tehnicianul lui Juventus s-a certat în direct, la Sky Sport, cu fostul fotbalist Daniele Adani, după remiza din derby-ul Italiei, cu Inter, scor 1-1.

DISCUȚIA DINTRE CEI DOI:

ALLEGRI: „În Champions League am avut parte de 4 reveniri. Nu jocul lui Ajax ne-a uimit, nici cel a lui Inter... Altele au fost problemele. Nu m-am putut baza pe Douglas Costa și Cuadrado. De exemplu, Dybala a pornit bine și pe urmă a întâmpinat dificultăți”

ADANI:„Max, stai puțin, tu ai zis că.. ”

ALLEGRI:„Sunteți toți cu teoria, eu aleg să fiu practic”

ADANI:„Poftim? Massimiliano tu ești primul cu teoria... Văd că nu spui lucruri concrete” (râde)

ALLEGRI:„Adani, ești primul care citește cărți despre fotbal, dar nu știi nimic”

ADANI:„Ce cărți? Despre ce tot vorbești?”

ALLEGRI:„Niciodată nu ai fost antrenor! Acum vorbesc eu și tu taci! Ca antrenor am câștigat 6 titluri, taci! Dacă nu mă lăsați pe mine să vorbesc, plec!”

ADANI:„Să tac? Spune-i asta fratelui tău, nu mie! Nu îți permit!”

Allegri nu a mai rezistat și a pus capăt interviului.

Cu titlul de campioană deja adjudecat, Juventus a început slab meciul cu Inter, care a intrat mai bine în joc și a deschis scorul în minutul 7, când Radja Nainggolan a marcat cu un șut spectaculos, de la 25 de metri, în diagonală.

Juventus a încercat egalarea, dar până la pauză nu a putut marca. După pauză, torinezii au forțat, iar Cristiano Ronaldo a egalat, stabilind scorul final. Atacantul portughez a marcat în minutul 62, cu un șut de la 18 metri.

Citește și:

INTER - JUVENTUS 1-1 // VIDEO Cristiano Ronaldo e de neoprit » Starul portughez a atins un nou record

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (11)
polilula
polilula  •  29 Aprilie 2019, 15:20

Nu contează dacă a câștigat UCL sau nu, Allegri are 6 titluri în Italia în timp ce Adani doar își dă cu părerea despre ce ar fi trebuit el să facă. Mă gândesc că e frustrant pentru un om care muncește să tot audă pe unul sau pe altul cum îi explică de pe margine ce trebuia să facă

torque07
torque07  •  28 Aprilie 2019, 22:07
Postat de ungurul_vesel pe 28 Aprilie 2019, 16:33

Nic iHamilton, Schumacher,Loeb sau Sainz nu sunt campioni adevarati pentru ca nu au castigat titlurile in Dacia sau Trabant.

Cele trei nume daca le cauti pe Google printre primele informatii scrise ai sa vezi ceva gen "campion MONDIAL" . Nu castigatorul cupei frantei sau locul 1 de 8 ori in cursa nationala germana. La allegri asta vezi. De 6 ori castigator al campionatului italian. Partz.

sibelius
sibelius  •  28 Aprilie 2019, 18:01
Postat de torque07 pe 28 Aprilie 2019, 15:40

Are dreptate un ####!! A luat 7 titluri cu cea mai buna echipa din Serie A. Nu tre sa fi mare antrenor sa faci asta. Mare antrenor e ala de la Ajax care l-a eliminat pe marele Allegri cu o echipa de pustani. Daca din 7 incercari castiga macar de doua ori CL atunci putea sa vorbeasca. El sa taca din gura ca pana acum a facut doar ce trebuia sa faca si nimic mai mult.

1.Ala de la Ajax nu are o echipa de pustani. 2. Ala de la Ajax a preluat o echipa care a jucat finala Europa League fara el. 3. Din pacate pentru el ala de Ajax o sa ramana in vara fara jumatate din echipa.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează