INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Vești proaste de la Inter Miami: „Va trebui să ne descurcăm fără el” » Cât lipsește Lionel Messi

Lionel Messi joacă pentru Argentina pe 8 septembrie. Foto: Imago Images
Lionel Messi joacă pentru Argentina pe 8 septembrie. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 13:01 / Actualizat duminica, 27 august 2023 13:15

Antrenorul lui Inter Miami, Gerardo „Tata” Martino, a dezvăluit că Lionel Messi (36 de ani) va pleca în curând la naționala Argentinei și „ne va lipsi cel puțin trei meciuri anul acesta”.

Venit de pe bancă în minutul 60 al meciului de la New York, cu Red Bulls (2-0), Lionel Messi a prafat victoria lui Inter Miami printr-un gol înscris la capătul unei faze de biliard (89). Bucuria suporterilor a fost mare, dar de scurtă durată. Ulterior, la conferința de presă, antrenorul Gerardo „Tata” Martino a dezvăluit că echipa va trebui să se desurce o bună perioadă de timp fără liderul și principalul său marcator din ultima vreme.

Dinamo, interzisă pe „Arcul de Triumf”?! Lovitură pentru „câini”
DINAMO
Dinamo, interzisă pe „Arcul de Triumf”?! Lovitură pentru „câini”

Gerardo „Tata” Martino, antrenor Inter Miami: „Echipa trebuie să câștige și fără Lionel Messi”

„Este o victorie importantă, pentru că astăzi am apelat la o rotație a jucătorilor. Va trebui să ne obișnuim cu așa ceva, pentru că Leo Messi urmează să plece la naționala Argentinei

Ne va lipsi cel puțin trei meciuri anul acesta, iar anul viitor va fi la fel. Chiar și fără el, echipa trebuie să obțină rezultate”, a punctat Martino.

Lionel Messi joacă pentru Argentina pe 8 septembrie

Argentina joacă pe 8 septembrie, contra Ecuadorului, în preliminariile CM, iar până atunci, în MLS, Messi va mai bifa două partide în tricoul lui Inter. În deplasare la Nashville, pe 31 august, și împotriva lui Los Angeles C, pe 4 septembrie. Apoi, pe 27 septembrie, va disputa finala US Cup, cu Houston Dinamo.

Revanșa ultrașilor lui PSG în fața lui Lionel Messi

Altfel, la Miami, ultrasii lui PSG și-au luat revanșa după ce Messi a dezvăluit că el n-a vrut să se transfere la Paris și că a avut doi ani grei în Franța. În fața stdionului, ei au afișat un banner pe care au scris: „În sfârșit, am scăpat de nesimțit”.

11 goluriși 3 assisturi a înscris Leo Messi pentru Inter în 9 meciuri disputate

Citește și:

Șumudică face revoluție la FCU Craiova » Măsură radicală: „Am vorbit cu Prunea”

Dorit de echipa de suflet, Dică s-a înțeles cu altă formație și semnează duminică

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează