INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter Milano vrea să dea lovitura! Încearcă să-l transfere pe Gareth Bale

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 13:55

Mijlocașul galez Gareth Bale ar putea pleca în această vară de la Real Madrid. Potrivit publicației britanice The Independent, Bale este dorit de Internazionale Milano.

Aceeași sursă susține că nerazzurrii sunt încântați de fotbalistul galez, care, pe când era evolua la Tottenham Hotspur, a înscris chiar pe San Siro un hattrick împotriva lor într-un meci din grupele Ligii Campionilor contând pentru sezonul 2010-2011, încheiat cu victoria englezilor scor 3-0. Italienii vor să îl aducă pe Bale la Milano la sfârșitul acestui sezon, fiind dispuși să îi satisfacă toate pretențiile financiare.

32 de partidea disputat Bale în acest sezon în toate competițiile reușind 14 goluri și 8 pase de gol

În vârstă de 28 de ani, Bale nu mai este considerat "netransferabil" de conducerea lui Real Madrid. Deși galezul a avut o contribuție serioasă la câștigarea celor trei Ligi ale Campionilor din ultimii 4 ani, șefii campioanei Spaniei se gândesc să îl vândă, iar cu banii obținuți să îl aducă pe Neymar. Pe lângă Inter Milano, galezul a mai fost dorit și de Manchester United, însă presa internațională susține că "diavolii roșii" nu mai sunt interesați de această mutare.

Gareth Bale a venit la Real Madrid de la Tottenham Hotspur în septembrie 2013, pentru 101 milioane de euro, fiind la acea vreme cel mai scump transfer din istoria fotbalului. El mai are contract cu "galacticii" până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 70 de milioane de euro.

surse: independent.co.uk, mirror.co.uk, calciomercato.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  13 Aprilie 2018, 14:54

Inter e o echipa prea slaba pentru Bale. Locul lui e in Premier League.

otelul_galati
otelul_galati  •  13 Aprilie 2018, 14:31

parca 4-3 pentru Inter a fost rezultatul final nu 3-0 pentru englezi ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează