INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

INTER - SAMPDORIA 2-1 // VIDEO Lacrimi ca-n telenovele, în direct la TV: "Icardi fără banderolă e ca şi cum i-ar fi tăiat un picior!"

Mauro Icardi, Wanda Nara
Mauro Icardi, Wanda Nara

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 09:22

Semnale de împăcare lansate de Wanda, după excluderea lui Mauro Icardi din lot în ultimele zile: "Inter e familia noastră şi vrem să rămânem. Mauro suferă, e disperat şi i-am cerut şi ajutorul lui Moratti".

Inter a câştigat al doilea meci în trei zile fără Icardi, care a asistat însă din tribună pe San Siro la victoria cu Sampdoria (2-1). Exilul căpitanului detronat şi scos temporar din lot pare aproape de final, primele semnale de împăcare fiind lansate de impresara argentinianului. Wanda Nara, care i-a stat alături în tribună aseară, a plâns în direct la showul Tiki Taka la Canale 5: "Inter e familia noastră şi vrem să rămânem. Mauro suferă, e disperat. Fără banderolă, e ca şi cum i-ar fi tăiat un picior. E mândru de ea, niciodată nu a jucat pentru bani".

"Prelungirea nu e prioritară"

Soţia şi agenta atacantului dezvăluie că a cerut şi ajutorul fostului preşedinte al nerazzurrilor pentru a media o înţelegere: "L-am căutat pe Moratti pentru că situaţia trebuie rezolvată. Mauro trece prin momente grele şi i-am mulţumit pentru cuvintele frumoase la adresa lui. A marcat 120 de goluri pentru Inter şi este primul care crede în echipa asta. E prea sincer şi poate fi un defect în această lume ipocrită. Prelungirea contractului nu este o prioritate şi niciodată Mauro nu va cere asta cât va juca la Inter. O face cu inima. Noi, femeile, suntem tratate puţin altfel, mai dur, când vorbim despre fotbal, iar presa răstălmăceşte declaraţiile de la o zi la alta".

Fluierat de suporteri

Tifosii nerazzurri l-au taxat pe Icardi, iar în repriza secundă, când imaginile cu Mauro şi Wanda au apărut pe tabelă, s-a auzit un prelung cor de fluierături. Ultraşii s-au abţinut la rugămintea lui Handanovici, dar tot l-au contestat printr-un comunicat oficial: "Nu putem accepta comportamentul unor mercenari fără demnitate!".

"L-am văzut pe Icardi în tribună, dar mi-ar fi plăcut să vină în vestiar şi să sărbătorească alături de echipă, la sfârşitul meciului, trăind în orice situaţie emoţiile în tricoul nerazzurro şi fericirea de a fi fotbalist"
Luciano Spalletti, antrenor Inter

"În ceea ce priveşte partea fotbalistică, voi discuta cu jucătorul, iar despre reînnoire voi vorbi cu ea. N-a fost exclus. Mauro e important pentru noi şi decizia luată îl va ajuta să mai crească, are doar 25 de ani"
Beppe Marotta, director sportiv Inter

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează