INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Simone Inzaghi, în corzi după un nou eșec! Inter riscă să piardă și locul de Liga Campionilor, iar antrenorul să fie demis cât de curând

Simone Inzaghi mai are contract cu Inter până în iunie 2024. FOTO: Imago Images
Simone Inzaghi mai are contract cu Inter până în iunie 2024. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 13:57 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 13:57

Simone Inzaghi (46 de ani) este în mare pericol după al treilea eșec la rând în Serie A. Dacă pierde și-n Cupă și este eliminat apoi din Ligă de Benfica, riscă să fie dat afară. Inter a continuat seria neagră în campionat cu a treia înfrângere consecutivă, 0-1 acasă cu Fiorentina.

Situația lui Simone Inzaghi e tot mai șubredă. Gazzetta dello Sport scrie că „la finalul stagiunii, clubul nerazzurro va schimba antrenorul, dacă nu chiar și mai devreme. Inzaghi riscă să fie demis dacă ratează două din obiectivele rămase, Cupa Italiei și Liga Campionilor, unde în sferturi o înfruntă pe Benfica. Singura lui salvare ar fi să reușească un miracol, câștigând unul dintre trofeele rămase în jic și clasându-se pe un loc în Top 4”.

Teoria lui Dănuț Lupu, după ce FCSB l-a numit pe Charalambous: „Nu mai veneau români! Sunt oameni care nu vor să fie slugi”
FCSB
Teoria lui Dănuț Lupu, după ce FCSB l-a numit pe Charalambous: „Nu mai veneau români! Sunt oameni care nu vor să fie slugi”

Simone Inzaghi: „Deziluzie foarte mare”

Inter a ajuns deja la zece înfrângeri înaintea ultimelor zece etape din Serie A, cu trei mai multe decât în precedentele două stagiuni la un loc!, cedând, sâmbătă, al patrulea meci pe „Giuseppe Meazza” în acest sezon. 

Duelurile cu Juventus, Salernitana și Benfica vor decide soarta lui Inzaghi junior, ce încearcă să facă abstracție de criza de rezultate a echipei: „E o deziluzie foarte mare, dar am fost mai nemulțumit după meciul pierdut cu Juventus. N-am ce să le reproșez jucătorilor în privința implicării, doar că am ratat prea mult. Trebuie să fim mai eficienți în ofensivă. Avem al doilea atac din campionat, dar în 2023 găsim mai greu drumul către gol. Dacă Lukaku marca două goluri, vorbeam altfel despre el și meci”.

6 aniau trecut de când Inter nu mai legase trei înfrângeri în Serie A. Acum a pierdut cu Spezia (1-2), Juvemntus (0-1) și Fiorentina (0-1) 6 sezoane sunt de când Fiorentina nu i-a mai învins în campionat pe nerazzurrii, care aveau 11 dueluri fără eșec contra echipei toscane

VIDEO. Rezumatul meciului Inter-Fiorentina (0-1)

Inter riscă să piardă și locul de Ligă, iar antrenorul să fie demis cât de curând

Chiar belgianul a marcat ultima oară pentru Inter, la 1-2 cu Spezia din penalty, de-atunci trecând 277 de minute fără gol înscris de vicecampioana Italiei. 

Nu numai Lukaku a rămas dator în ultima vreme, ci toată linia din față, inclusiv Lautaro Martinez, pe sec de-o lună. Și defensiva a scăzut mult în randament, Inter având mai mult de un gol încasat pe meci.

Citește și:

Autocarul lui Liverpool, atacat de fanii lui Manchester City la finalul partidei

Pep Guardiola, acuzat de lipsă de respect faţă de adversari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Juvezaur
Juvezaur  •  02 Aprilie 2023, 16:18

Inzaghi junior? de ce e junior?

cata
cata  •  02 Aprilie 2023, 15:22
Postat de fibra pe 02 Aprilie 2023, 14:24

Cred ca ar fi o gresala sa fie demis Simone.

Cred ca ar fi o greseala sa nu fie demis. Sunt doua variante:una sa vanda meciurile si a doua sa fie antrenorul foarte,foarte slab. Nicioadata nu a jucat Inter atat de prost!

fibra
fibra  •  02 Aprilie 2023, 14:24

Cred ca ar fi o gresala sa fie demis Simone.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează