INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

VIDEO Ionuț Chirilă a explicat la GSP Live de ce Messi nu dă randament la naționala Argentinei și de ce Ibrahimovic nu s-a acomodat la Barcelona: „Repet un lucru indubitabil”

Leo Messi și Zlatan Inrahimovic, în perioada în care erau colegi la Barcelona // foto: Guliver/Getty Images
Leo Messi și Zlatan Inrahimovic, în perioada în care erau colegi la Barcelona // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 19:03

Ionuț Chirilă, 53 de ani, a explicat în emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, de ce Leo Messi nu are și la naționala Argentinei realizările pe care le are la Barcelona. 

VIDEO cu declarațiile integrale ale lui Ionuț Chirilă

 

„Vreau să repet un lucru indubitabil. Messi e cel mai bun jucător din lume pentru că e creat de mecanismul Barcelonei. Unde echipele, de la cele de 5 ani până la cea mare, sunt înregimentate în trasee și automatisme de joc. Messi știe cu o secundă înainte unde-i va devia mingea Suarez.

În echipa Argentinei, Messi e un jucător mediocru, chiar dacă are alți jucători buni lângă el”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP Live

Ulterior, antrenorul român în vârstă de 53 de ani a vorbit despre scurta aventură a lui Zlatan Ibrahimovic la Barcelona. Suedezul, acum în vârstă de 37 de ani, a evoluat pe Camp Nou între 2009 și 2011. 

„Barcelona l-a luat pe Ibrahimovic, dar el intrase pe un teren care nu era prielnic pentru jocul de tiki-taka al Barcelonei”.

Ionuț Chirilă a antrenat de-a lungul carierei la Electromagnetica, CSM Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș.

Vezi și: Ionuț Chirilă la FCSB? Cine e antrenorul convins că poate salva echipa lui Becali: CV modest, câteva realizări la juniori și multe controverse

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (28)
10213863712898914
Valentin Daniel  •  16 Iulie 2019, 23:08
Postat de martinpen pe 16 Iunie 2019, 19:16

Asa se explica de ce nu antreneaza Chirila Ionut nicio echipa. Cine l-ar lua? sa spuna despre cel mai bun jucator al Argentinei ca e mediocru? Pe ce baza?

Eu chiar cred ca era cel putin egal ca r ezultate cu dica,teja sau andone:)

bogdan5678
bogdan5678  •  17 Iunie 2019, 16:51

Voi ăștia de Spuneti ca Messi e un jucător oarecare, sunteți *** sau va prefaceți? Faptul ca in 5 ani a marcat mai multe goluri din lovitura liberă decât ORICE ECHIPA (cu toți jucătorii), asta îl face mediocru? Sau mecanismul Barcelonei favorizează traiectoria mingii? Pasele lui geniale pe care nu le da nimeni in lume, le da doar pt ca e la Barcelona? La city nu ar mai putea sa le dea? :)) când driblează 5 adversari in aceeași faza..la Bayern nu ar pitea sa facă asta? Sau cum? Mulți se uita la fotbal și putini îl văd, de fapt. Gasiti va alte hobby uri, ăștia de i căutați nod in papura lui Messi :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  17 Iunie 2019, 04:12
Postat de Serban Pirvulescu pe 16 Iunie 2019, 19:38

Păi cred că pe baza evoluțiilor mediocre ale lui Messi la naționala Argentinei ! Trebuie să fii orb să nu vezi că fară Barca, Messi este un jucător oarecare. Și nici nu va demonstra vreodată că este un jucător mare și fără Barca, pentru că, precum câinele la măcelărie, nu va pleca, decât la pensie, de acolo, lucru declarat chiar de el însuși. Ronaldo a avut "cojones" să demonstreze că este mare și fără Real ! Messi ?

Nu Messi este mediocru ci restul echipei in frunte cu antrenorul. Sa nu fii in stare sa construiesti o echipa omogena avind cel mai bun marcator al nationalei tale. Retine te rog. Nu Barcelona, ci Argentina. Ce ai vrea sa faca Messi? Sa stea si in poarta ca sa apere si goluri? N-ajunge ca le marcheaza? Hai sa fim seriosi...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează