INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Italienii anunță mutarea lui Guardiola la Juventus: va semna pe 4 iunie și va avea un salariu de 24 de milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 16:08

Agenția peninsulară AGI susține că Pep Guardiola va încheia contractul cu Juventus pe 4 iunie, va fi prezentat presei 10 zile mai târziu și va primi 24 de milioane anual timp de 4 sezoane.

Man. City nici nu încearcă să mai dezmintă zvonurile care apar zi de zi în Italia, legându-l pe Pep Guardiola de Juventus.

După ce s-a anunțat durata contractului, patru sezoane, agenția italiană AGI (fondată în 1950) susține că are toate detaliile acordului cu gruparea piemonteză: datele semnării actelor și ale prezentării oficiale, precum și salariul antrenorului catalan la Torino.

Potrivit AGI, Pep (48 de ani) va încheia pactul pe 4 iunie, va fi prezentat presei zece zile mai târziu și va câștiga anual nu mai puțin de 24 de milioane de euro.

Ziarele de sport peninsulare merg însă pe altă direcție: favorit este Maurizio Sarri, care s-ar despărți de Chelsea după finala Europa League.

 Citește și:

Miracol cu programele Mossad! Getafe a uimit Spania cu ajutorul softului de la  serviciile secrete israeliene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
robotucigas
robotucigas  •  24 Mai 2019, 11:57

Oare ce va deranjează ca pleacă Pep de la United? Se vorbea și de Ronaldo ca o sa ajungă acolo, și a ajuns. Și acolo erau comentări de ***, cum ca nu o să se ducă acolo. Poate sa vină, sau poate nu! Oameni spun din ce aud din Italia, ca doar nu sunt magi sa știe ce se întâmplă. Încetați prostia asta, de a jigni ziariști, dar ce dracu am ajuns în codru? Haideți să vedem ce se întâmplă, dar nu mai judecați fără a avea motive. Dacă vine bine! Dacă nu altul, dar va dați asa mari profesioniști, de ce mama dracu nu scrieți voi știrea dacă sunteți atât de buni. Nu le mai citiți știrea lor. Oricum sunt sigur ca nici nu ați citit știrea în totalitate, și doar titlul! Apropo dau și alte nume acolo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  24 Mai 2019, 10:33

Inca insistati cu tampenia asta citand o agentie de presa care nu prea are treaba cu fotbalul !! Guardiola nu pleaca de la City, iar Juventus va fi antrenata de Sarri, sau Pochettino !!

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  23 Mai 2019, 18:01

Dom' pro'esor, va avea un salariu gigantic, str'***! "Gigant" este substantiv cu permisiunea Dvs.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează