INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Soția lui Dani Alves a publicat „din greșeală” scrisoarea trimisă din închisoare de brazilian » Spaniolii se tem că se va sinucide!

Dani Alves, în sala de judecată/ foto Imago Images
Dani Alves, în sala de judecată/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 16:26 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 18:05

Joana Sanz (31 de ani), nevasta lui Dani Alves (40 de ani), a pus pe Instagram scrisoarea emoționantă trimisă din pușcărie de fostul fundaș brazilian, care așteaptă sentința în procesul în care e acuzat de viol: „Mă rog în fiecare zi să pot să te văd trezindu-te din nou. Timpul trece, însă dragostea mea pentru tine rămâne intactă”.

După ce mama lui Dani Alves a publicat „din greșeală" un videoclip în care victima fostului fundaș brazilian dansează la petrecerea aniversară, acum soția inculpatului pentru viol a „scăpat" pe Instagram scrisoarea emoționantă primită din pușcărie.

Marele Zdenek Zeman a fost operat de urgență. Nu o va mai pregăti pe Pescara!
ITALIA
Marele Zdenek Zeman a fost operat de urgență. Nu o va mai pregăti pe Pescara!

„Am postat din greșeală ceva pentru toată lumea care nu trebuia să fie văzută decât de cei mai apropiați prieteni din grupul meu. Viteza extraordinară a presei a făcut ca mesajul acesta să se răspândească foarte repede pe rețele. De aceea voi înceta să mai public lucruri", anunță Joana Sanz.

Dani Alves: „Nu am greșit femeia... Da, erai tu”

Modelul spaniol de 31 de ani, care își dezactivase acum două luni contul de Instagram, a vrut probabil să sensibilizeze opinia publică în privința lui Dani Alves, care așteaptă să se pronunțe sentința în dosarul de viol: „Timpul trece, însă iubirea mea pentru tine rămâne neatinsă. În imperfecțiunea mea am învățat că nu pot să îmi dedic timpul pentru ceea ce a fost, ci să îmi concentrez toată energia în ceea ce este. 

Și ce este e că ești ceea ce am visat, ceea ce visam și ceea ce încă visez. Vreau să parcurg toate căile alături de tine. Nu am greșit femeia.... Da, erai tu. Da, ești tu și vei fi mereu tu. Nu există o singură zi sau un moment în care tu să nu te afli. Număr zilele până când te voi putea vedea trezindu-te.

Nostalgia nu este să nu pot face asta acum. Nostalgia va fi pentru cei care nu au motive să viseze. Te iubesc și te simt în fiecare zi, într-un loc în care doar tu ai acces. Oriunde, oricum și orice ar fi, vei rămâne întotdeauna alături de mine. Te iubesc".

După 13 luni după gratii, Dani Alves e deprimat!

Dani Alves a încercat să scape de procesul în care e acuzat pentru viol. Fostul mare fundaș brazilian avea de gând să părăsească Spania și să zboare în țara natală. Brazilia n-are un tratat de extrădare cu Spania și chiar de acest lucru căuta să profite cel mai titrat fotbalist din lume.

La fel cum a procedat Robinho în aceeași situație, voia să profite cel acuzat că a agresat sexual o tânără de 23 de ani în toaleta unui club din Barcelona în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022.

Un fost deținut care a stat în celulă cu brazilianul, judecat pentru viol, a dezvăluit intenția acestuia de a scăpa pe o posibilă condamnare la 12 ani de închisoare! 9 ani de pușcărie, 150.000 de euro despăgubiri către victimă, dar și 10 ani de supraveghere după ce va ieși din penitenciar este cererea procurorilor. Dani Alves refuză să muncească după gratii și este deprimat, gardienii fiind avertizați ca brazilianul să nu încerce să se sinucidă sau să vrea să evadeze.

42de trofee a câștigat Dani Alves în cariera sa de jucător cu echipele de club, Bahia, Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG și Sao Paulo, și cu echipele naționale ale Braziliei

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Cel mai rușinos eșec al lui PAOK la Salonic din ultimii 59 de ani! Când a mai pățit-o Răzvan Lucescu!
GRECIA
Cel mai rușinos eșec al lui PAOK la Salonic din ultimii 59 de ani! Când a mai pățit-o Răzvan Lucescu!
Olympique Marseille l-a dat afară pe Gennaro Gattuso după înfrângerea cu Brest! „Îmi cer scuze față de fani. Nu putem ajunge mai jos!”
FRANȚA
Olympique Marseille l-a dat afară pe Gennaro Gattuso după înfrângerea cu Brest! „Îmi cer scuze față de fani. Nu putem ajunge mai jos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  19 Februarie 2024, 17:14

Re-inventam limba romana: “ Brazilia n-are un tratat de extrădare cu statul iberic și chiar de acest lucru.” Pentru cā, de ce nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează