INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Jose Mourinho ar fi bătut palma cu PSG! A condiționat semnarea contractului de transferul lui Luka Modric

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 17:23

Jose Mourinho (56 de ani) ar fi aproape de o înțelegere cu francezii la PSG. Antrenorul portughez le-a transmis deja o listă de achiziție șefilor clubului parizian, în vârful ei fiind Balonul de Aur Luka Modric (33 de ani). 

Șeicii de la PSG nu mai acceptă încă un sezon ratat în Liga Campionilor și ar fi demarat deja discuțiile cu Jose Mourinho. Conform Diario Gol, fostul antrenor de la Manchester United ar fi mai mult decât tentat de ofertă și a întocmit deja o listă de cumpărături.

Mijlocașul croat Luka Modric este cerința fără de care „The Special One” nu va accepta contractul cu campioana Franței. 

2 trofeeale Ligii Campionilor are Jose Mourinho, cu FC Porto în sezonul 2003-2004 și cu Inter Milano în sezonul 2009-2010

PSG este antrenată în acest moment de neamțul Thomas Tuchel. Eliminarea total neașteptată în „optimile” Ligii Campionilor în fața lui Manchester United pare să fi post decisivă în viitorul pe banca lui PSG. 

Vezi și: 

Jose Mourinho a vrut să-l viziteze pe Becali în pușcărie: „Îți dai seama cum era?” » Ofertă fabuloasă refuzată de portughez: „I-au spus că îi dau orice sumă”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1328564287174563
Tomi Razvan  •  26 Martie 2019, 10:37

Cum dracu s-a inteles Mou cu PSG cand astia tocmai i-au prelungit lui Tuchel pina in 2021? Voi ca jurnlaisti chiar nu aveti nici cel mai mic interes sa verificati stiriile pe care le postati?

suzana2a
suzana2a  •  25 Martie 2019, 21:29

Cred ca e mai bun decat Tuchel....

bazinga
bazinga  •  25 Martie 2019, 20:17

E plina lumea de fraieri....si Mou a gasit rapid noi fazani!Si de la PSG va pleca cu coada intre picioare!Nu intelege ca i-a trecut vremea si e expirat,ruginit si depasit!Nu el e prost,ci aia care il angajeaza si mai cred in el!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează