INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Jose Mourinho șochează din nou: „Eu sunt singurul nebun care a făcut așa ceva!"

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 14:55 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 15:40

Provocat să comenteze viitorul lui Carlo Ancelotti la Real Madrid, Jose Mourinho crede că italianul nu va părăsi clubul blanco pentru a fi selecționerul Braziliei: „Doar un nebun ar pleca de la Madrid când Madridul îl vrea. Eu am fost singurul nebun”.

Jose Mourinho, 60 de ani, din 2000 antrenor, e o legendă în fotbal. Aflat acum la Roma, a 9-a echipă a carierei sale, portughezul vorbește în stilul său, brutal de sincer, despre Real Madrid, unul dintre fostele lui cluburi, și despre Carlo Ancelotti, unul dintre tehnicienii pe care-i iubește.

Totul are legătură cu ce se va întâmpla la sfârșitul actualei stagiuni pe „Santiago Bernabeu". Pleacă sau nu pleacă italianul la naționala Braziliei?

Jose Mourinho: „Ancelotti e antrenorul perfect pentru Real"

Provocat de jurnaliștii peninsulari într-un interviu pentru RAI, Mourinho a intrat în joc.

„Când ai un superantrenor, de ce ai căuta altul? Știindu-l pe Florentino Perez, și îl cunosc foarte bine, e un om foarte inteligent, mi-e clar ce va fi la Madrid. Eu, fan Madrid și fan Ancelotti, sper ca anul să fie fantastic și Carlo să rămână acolo și în sezonul viitor, pentru că e antrenorul perfect pentru Real", a declarat lusitanul.

Jose Mourinho: „Președintele voia atât de mult să rămân, dar eu am hotărât"

Jose s-a aprins și și-a amintit cum a părăsit el clubul blanco, în vara lui 2013, după trei stagiuni pe „Bernabeu". Și a spus de ce Ancelotti nu ar trebui să lase Real nici pentru Selecao!

Antrenorul cu cea mai mare ascensiune din fotbal și-a decis viitorul. O putere a fotbalului îl așteaptă!
OFERTĂ
Antrenorul cu cea mai mare ascensiune din fotbal și-a decis viitorul. O putere a fotbalului îl așteaptă!

„Brazilia? Doar un nebun ar părăsi Madridul când Madridul îl vrea. Eu sunt singurul nebun care a făcut așa ceva. Singurul. După trei ani, președintele și Jose Ángel Sanchez (n.r. fostul director general al lui Real) voiau atât de mult să continui, însă eu am hotărât. Un nebun", a afirmat Mourinho, care s-a întors în 2013 la Chelsea după șase ani.

Antrenorul a completat: „Sunt convins că la cel mai mic gest al lui Florentino, Carlo va rămâne. El e perfect pentru Madrid, iar Madridul e perfect pentru el".

Jose Mourinho: „Nu plec de la Roma nici mâine, nici poimâine"

Sub contract la AS Roma până pe 30 iunie 2024, Mourinho lasă să planeze misterul asupra viitorului său: „Îți spun adevărul, într-o zi voi pleca de aici. Dar când zic într-o zi nu înseamnă nici mâine, nici poimâine".

Citește și

Înfruntăm la Euro un jucător pentru istoria fotbalului » Așa a ieșit simularea GSP a tragerii la sorți a grupelor turneului final!
EURO 2024
Înfruntăm la Euro un jucător pentru istoria fotbalului » Așa a ieșit simularea GSP a tragerii la sorți a grupelor turneului final!
S-au tras la sorți semifinalele și finalele barajelor pentru Euro 2024! Înfruntarea țărilor în război
BARAJ EURO 2024
S-au tras la sorți semifinalele și finalele barajelor pentru Euro 2024! Înfruntarea țărilor în război

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  23 Noiembrie 2023, 16:21

...un antrenor ...perfect ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează