INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Jose Mourinho, interviu incendiar: „E prima oară când nu câștig niciun trofeu în 18 luni. Alții nu câștigă nimic 18 ani” + de ce a refuzat o superofertă!

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 09:05

Jose Mourinho, tehnicianul portughez demis de la Manchester United în decembrie, susține că ”am refuzat deja o super ofertă, pentru că nu accept să merg la un club fără ambiții”. 

Într-un sezon teribil, cu numai șapte victorii în primele 17 etape, echipa sa fiind la 19 puncte în spatele liderului Premier League, José Mourinho a fost destituit de Man. United.

La 56 de ani, portughezul își ia pauză până la vară, dar nu se izolează. A acceptat să discute cu reporterii de la Daily Telegraph. Și a ieșit un interviu cu rezonanță, așa cum sunt toate interviurile lui José.

"Oamenii spun că înveți mai mult din înfrângeri, poate că există ceva adevăr în aceste cuvinte, însă habitatul meu natural este victoria", afirmă Mou, adăugând malițios: "E prima oară când nu câștig niciun trofeu timp de 18 luni. Alții nu câștigă nimic 18 ani".

Tehnicianul lusitan dezvăluie că "nu accept să merg la un club fără ambiții. De aceea, am refuzat deja o super ofertă. Nu vreau să antrenez decât la cel mai înalt nivel. Iar pentru mine, clubul ideal a fost Inter Milano".

25 de trofeea cucerit José Mourinho în 19 ani cu cinci cluburi: FC Porto, Chelsea, Inter, Real și Man. United

"E fundamendal să lucrezi alături de oameni cu care să te înțelegi bine, cu care să împărtășești idei... Acum, avem o generație de jucători care nu mai sunt doar jucători. Ei vin cu întreg pachetul: agent, familie, purtător de cuvânt..."
José Mourinho, pentru Daily Telegraph

Vezi și: Forrest Gump, varianta Premier League: Scott Cunliffe, superfanul care a alergat aproape 4.000 kilometri în deplasările echipei favorite: „Doar așa trec peste depresie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  26 Februarie 2019, 10:52

Sa revina Mourinho la Inter si sa opreasca hegemonia lui Juventus!

771545396317549
Eugen Iustin  •  26 Februarie 2019, 09:54

Un antrenor foarte eficient dar lasat in urma de fotbalul modern.

cneius
cneius  •  26 Februarie 2019, 09:46

"..clubul ideal a fost Inter Milano" - nu s-ar parea din moment ce nu a fost cu ei la festivitatea de premiere a CL..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează