INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Dezvăluiri șocante în presa franceză din vestiarul echipei lui Boloni

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 14:13 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 14:50

Agenția RMC Sport scrie că atmosfera în vestiarul lui Metz e foarte tensionată, înaintea meciului de la Brest. „Boloni e tot mai contestat de fani, după ce l-a amendat pe portarul Oukidja, iar jucătorii se autogestionează în speranța că vor salva situația critică”

Zile agitate la Metz, cu Ladislau Boloni pus sub o din ce în mai mare presiune, odată cu fiecare rezultat prost adăugat în acest final de sezon din Ligue 1. Înaintea partidei complicate cu Brest - revelația campionatului francez -, programată mâine la prânz, în deplasare, presa din Hexagon a făcut o analiză a situației explozive din vestiarul penultimei clasate.

„Metz se destramă în cel mai prost moment posibil. Jucătorii contestă alegerile antrenorului român și au început să se autogestioneze", a comentat RMC Sport.

Premieră negativă, aseară, pentru George Pușcaș. Răbdarea antrenorului s-a terminat!
STRANIERI
Premieră negativă, aseară, pentru George Pușcaș. Răbdarea antrenorului s-a terminat!

Fanii s-au ridicat deseori contra echipei

Sursa citată a readus în discuție cazul portarului Alexandre Oukidja, pedepsit de Boloni după gafa din meciul cu AS Monaco (2-5), și dinamica negativă în care s-au reînscris Les Messins. Motiv pentru care fanii se ridică împotriva echipei la fiecare rezultat slab:

„Metz a avut parte de câteva zile tare turbulente. La începutul săptămânii, Boloni a efectat o analiză video a primului sfert de oră dezastruos, în care echipa sa a încasat 3 goluri. Antrenorul s-a axat pe ineficiență, considerând că elevii săi au ratat două ocazii de unu la unu cu portarul ce ar fi putut schimba cursul meciului.

„Unii jucători sunt foarte circumspecți!"

A fost un mod de a privi partea pozitivă a lucrurilor. Nu e însă sigur că argumentul i-a și convins pe jucătorii săi. Unii sunt foarte circumspecți cu privire la alegerile lui.

Împotriva lui Monaco, el și-a pus încrederea într-o apărare de cinci oameni, introducându-i pe Abou Lo, ce nu mai fusese folosit tocmai din a doua etapă, și pe Koffi Kouao, care nu mai evoluase la Metz din 3 decembrie.

„Discutăm între noi și facem alegeri"

Unul din fotbaliștii importanți admite că situația e gravă. „Ca jucători, dacă nu suntem de acord, vorbim între noi și facem și noi alegeri. Avem antrenor și un staff, îi ascultăm și dacă nu ne merge bine, luăm lucrurile în propriiile mâini.

Aplicăm instrucțiunile, însă dacă lucrurile evoluează în direcția greșită, discutăm și încercăm să schimbăm. Prin urmare, grupul ar putea, uneori, să se autogestioneze", este avertismentul lansat de Kevin Van Den Kerkhof.

Premieră negativă, aseară, pentru George Pușcaș. Răbdarea antrenorului s-a terminat!
STRANIERI
Premieră negativă, aseară, pentru George Pușcaș. Răbdarea antrenorului s-a terminat!

„Ceva la care să vă gândiți, domnule..."

Și goalkeeperul care și-a cerut scuze pentru eroarea de la 0-4 cu AS Monaco a trimis un mesaj. „Marți, Oukidja a postat pe Instagram un videoclip tactic, explicând cum să se apere bine în echipă, cu următoarea explicație, «Ceva la care să vă gândiți, domnule». Aluzia se pare că era la Boloni. Mesajul a fost șters rapid, iar anturajul a explicat că Oukidja n-a fost autorul direct", a dezvăluit RMC Sport.

Portarul a fost deja amendat de Metz

Cu toate astea, algerianul a fost convocat joi de conducerea clubului în prezența lui Boloni și a directorului sportiv Pierre Dreossi printre alții, pentru a discuta situația tensionată. „A fost amendat în conformitate cu regulamentul de ordine interioară al clubului", a declarat antrenorul în cadrul unei conferințe de presă.

Între timp, postul lui Boloni nu pare să fie amenințat, președintele Bernard Serin continuând să-l susțină public. Deși Metz se află într-o situație disperată, la trei puncte de locul de play-out, cu Lens, Lille, Rennes și PSG ca viitori adversari în Ligue 1.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Cum trăiește Dani Alves, după condamnarea pentru viol: „Mă adaptez la orice” » L-a șocat pe reporter la masă
SPANIA
Cum trăiește Dani Alves, după condamnarea pentru viol: „Mă adaptez la orice” » L-a șocat pe reporter la masă
Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Jeonbuk » Prima reacție: „Cea mai bună echipă!”
JEONBUK
Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Jeonbuk » Prima reacție: „Cea mai bună echipă!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
CanditConstantin
CanditConstantin  •  06 Aprilie 2024, 22:31
Postat de parachioara5 pe 06 Aprilie 2024, 15:34

...antrenorul roman cu mama la Budapesta ...o sa retrogradeze Metz de pe ultimul loc ...mai are trei puncte in fata ultimului loc ...

compatriotul nostru parachioara5 revine cu aceeasi postare prin care ne confirma ca, neavand treaba prin lume, si-a facut un scop din a-l ponegri pe Boloni Lászlo/ Ladislau, antrenor cu rezultate notabile in cariera si fost jucator reprezentativ in echipa Romaniei. parachioara5 o spune pe sleau ca ii vrea raul lui Boloni, si ne-o livreaza ca pe o profetie, ca 'o sa retrogradeze de pe ultimul loc' si ca 'mai are trei puncte in fata ultimului loc. De asemenea, ne reaminteste, asa in trecere, - a cata oara? - ca mama lui Boloni locuieste la Budapesta, sugerand ca asta ar trebui sa il faca (pe Boloni) suspect. Tipologia acestui domn parachioara5 o cunoastem: este a individului ratacit in micimea lui si care da din gura in nestire, are vorba goala, si - ce sa vezi? - nu-l ia lumea in seama decat ca pe un 'vai-de-capu'-lui, saracu' de el.' Revenind la articol, in meciul trecut pe care FC Metz la pierdut cu Monaco, raportul suturilor pe poarta a fost de 7 la 7, echipa lui Boloni ratand ocazii foarte mari. Rezultatul ar fi putut fi altul. FC Metz are jucatori care nu au mai jucat in Ligue 1 pana acum, multi dintre ei fara experienta, unii foarte tineri, iar bugetul ei este cel mai mic buget din Ligue 1. Cu toate acestea, ceea ce este cu atat mai remarcabil este faptul ca Boloni nu renunta la lupta, iar noi continuam sa urmarim cu interes evolutia echipei antrenate de el pentru ca, nu-i asa?, tinem cu antrenorii nostri. Hai Boloni!

parachioara5
parachioara5  •  06 Aprilie 2024, 15:34

...antrenorul roman cu mama la Budapesta ...o sa retrogradeze Metz de pe ultimul loc ...mai are trei puncte in fata ultimului loc ...

Jeptar
Jeptar  •  06 Aprilie 2024, 15:02

Cu tot respectul, cand ai scapat vestiarul din mine, mai bine pleci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează