INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Probleme de lot pentru Tuchel » Jucătorul comparat cu Ansu Fati poate debuta pentru PSG

Arnaud Kalimuendo
Arnaud Kalimuendo

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 10:20 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 11:26

După ce șapte fotbaliști din lotul lui Paris Saint-Germain au fost depistați pozitiv cu COVID-19, tânărul Arnaud Kalimuendo (18 ani) ar putea debuta în Ligue 1 împotriva lui Lens.

PSG trece printr-o perioadă delicată, având în vedere numărul mare de infectări cu coronavirus din cadrul lotului, ultimul pe listă fiind Kylian Mbappe. Neymar, Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost primii infectați, după ce au mers în vacanță în Ibiza, fiind urmați de Keylor Navas, Marquinos și Mauro Icardi. Se pare ca acestă situație din cadrul clubului îl va obliga pe Thomas Tuchel să îl trimita în teren pe Arnaud Kalimuedo, tânăra speranță a parizienilor.

Atacantul de origine congoleză, internațional francez la categoriile U16, U17, U18 și U19, poate debuta pentru echipa mare a celor de la PSG în acestă seara împotriva lui Lens, echipă nou-promovată în prima ligă franceză.

"Ansu Fati din capitala Franței"

Presa din Franța îl aseamănă pe Kalimuendo cu jucătorul celor de la Barcelona, Ansu Fati. Ambii sunt jucători de atac, rapizi și șutează foarte bine la poartă. Spre deosebire de Ansu Fati care a debutat atât la FC Barcelona, cat și la naționala de seniori a Spaniei, tânărul internațional francez încă mai are multe de demonstrat pentru a ajunge un jucător important în echipa care tocmai a ajuns în finala UEFA Champions League.

Atacantul de 18 ani a avut mai multe oferte de împrumut în acestă vară, dar a rămas în capitala Franței pentru a se lupta pentru un loc de titular. Kalimuendo a fost una dintre vedete la ultima Cupa Mondială U17 desfășurată în Brazilia, unde a reușit un hat-trick decisiv în meciul pentru bronz, disputat împotriva echipei U17 a Olandei.

1 milion de euroeste valoarea de pe transfermarkt a lui Arnaud Kalimuendo

Vezi și alte articole din fotbalul internațional:

Încă un român în Serie A? Sampdoria se interesează tot mai tare de un internațional

Sportivii din Belarus, front comun împotriva președintelui Aleksandr Lukașenko! Vasil Khamutowski, implicat

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  10 Septembrie 2020, 12:44

Numai blonzi cu ochi albastri !Astia sunt fotbalisti adevarati!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează