INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Jurnaliștii britanici au aflat unde și-ar dori să ajungă Jorginho în vară » Ce formație din Premier League preferă mijlocașul lui Napoli

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 20:27

Mijlocașul lui Napoli, Jorginho, ar putea pleca în această vară de la formația antrenată de Maurizio Sarri.

Potrivit publicației The Sun, Jorginho este dorit de Manchester City, Manchester United și Liverpool. Aceeași sursă dezvăluie că deși inițial mijlocașul italian ar fi ales-o pe Liverpool, acum el și-ar dori să ajungă la formația antrenată de Pep Guardiola. De altfel, impresarul lui Jorginho s-a întâlnit deja cu cluburile britanice luna trecută, când jucătorul a evoluat în Anglia pentru naționala Italiei în partida pierdută în fața Argentinei scor 0-2.

În vârstă de 26 de ani, Jorginho a avut un sezon strălucit în Serie A, fiind considerat unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din Europa. El este văzut de conducerea lui Manchester City înlocuitorul ideal pe termen lung pentru Fernandinho, mai ales că viitorul lui Yaya Toure la proaspăta campioană a Angliei este incert.

City este hotărâtă să își întărească mijlocul în această vară, și în afară de Jorginho vrea să îi mai aducă pe Etihad Stadium și pe Thiago Alcantara (Bayern Munich) sau Fred (Shakhtar Donetsk).

Jorginho a venit la Napoli de la Hellas Verona ianuarie 2014 pentru 9,5 milioane de euro. El mai are contract cu gruparea italiană până în iulie 2020 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 40 de milioane de euro.

34 de partide a disputat Jorginho în acest sezon în toate competițiile reușind 4 goluri și 4 assist-uri

Surse: tribalfootball.comgoal.comcaughtoffside.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează