INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - INTER 1-0

JUVENTUS - INTER 1-0 // Juve, record de puncte în Top 5 Europa! Cine e jucătorul care i-a luat fața lui Ronaldo

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 10:40

Juventus s-a impus în meciul cu Inter, 1-0, și conduce în Serie A. Campioana are 43 de puncte în 15 etape, cea mai bună performanță în principalele cinci campionate continentale, de când se acordă 3 puncte la victorie. ”Eu văd cine învinge. Iar Mandžukici e ultimul vârf al lui Bayern care a câștigat Liga Campionilor”, spune Allegri.

După Derby d' Italia, Juventus se apropie și mai mult de al 8-lea titlu la rând în Serie A. Al 8-lea! "Acum, avem un succes în plus și un meci în minus de jucat pe strada ce duce la câștigarea campionatului", afirmă Max Allegri, pragmaticul antrenor bianconero.

Încă un pas înainte și alt record. 43 de puncte adunate în 15 etape, cea mai mare performanță în principalele cinci campionate continentale, de când se acordă trei puncte la victorie. Doar PSG a mai reușit în Top 5 Europa. Și, dacă o învinge pe Torino etapa viitoare, depășește Parisul. Va fi prima cu 15 victorii și un singur egal în 16 runde.

Vineri, cel care a supus Interul a fost Mario Mandžukici, nu Ronaldo. Croatul are 7 goluri în actuala ediție de Serie A (la numai 3 în spatele lui Cristiano), dar a marcat de 5 ori acasă, cele mai multe la piemontezi. Lusitanul are doar 4.

De ce continuă să mizeze Allegri pe Mario? "Eu văd cine învinge. Iar Mandžukici e ultimul vârf al lui Bayern care a câștigat Liga Campionilor", explică tehnicianul. "E un jucător influent, care decide o partidă cu forța lui fizică impresionantă". 

1gol a marcat Mario Mandžukici în 7 meciuri de Serie A jucate împotriva lui Inter Milano

3din ultimele cinci goluri înscrise de Mandžukici în campionat au fost reușite cu capul

29 de goluri a marcat Mario Mandžukici în 27 de partide de Serie A, toate câștigate de Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  08 Decembrie 2018, 12:45

" Juventus se apropie și mai mult de al 8-lea titlu la rând în Serie A." - o aiureala ! Mai sint nu mai putin de 23 de etape !!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close