INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - INTER MILANO 1-0

JUVENTUS - INTER MILANO 1-0. Fabio Capello nu e impresionat de Cristiano Ronaldo: "Am văzut alt jucător mai bun în Derby"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 12:51

Fostul antrenor a lui Juventus Torino, Fabio Capello, a mărturisit că Ronaldo nu l-a dat pe spate și că a fost impresionat mai degrabă de Icardi, în Juve-Inter 1-0.

Primul meci al etapei a 15-a a din Serie A a fost chiar Derby d`Italia. Juventus a învins-o pe Inter cu 1-0 după golul lui Mario Mandzukic din minutul 66.

S-au duelat cei mai în formă jucători la momentul actual din Seria A, Cristiano Ronaldo și Mauro Icardi.

”Icardi a făcut mai multe decât Ronaldo. Mauro a alergat foarte mult, nu l-am văzut niciodată să alerge așa tare. A pus în permanență presiune. Din punctul meu de vedere, Icardi a jucat mai bine decât Ronaldo” a fost părerea lui Fabio Capello.

Rivalitatea dintre Cristiano Ronaldo și Mauro Icardi este intens dezbătută în Italia, iar cifrele din acest sezon ale celor doi fotbaliști confirmă acest lucru.

  • Mauro Icardi: 8 goluri, 2 assist-uri
  • Cristiano Ronaldo 10 goluri, 6 assist-uri

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  08 Decembrie 2018, 14:08

Deci Capelo nu a zis ca a vazut un jucator mai bun!A zis ca Icardi-in acel meci-a alergat mai mult si a jucat mai bine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează