INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Kepa a decis! Unde va juca din vară portarul curtat de Real Madrid

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 22:58

Portarul spaniol Kepa Arrizabalaga și-a prelungit contractul cu Athletic Bilbao. Anunțul a fost făcut într-o postare publicată pe contul oficial de twitter al clubului basc.

În postare se precizează că Arrizabalaga, care mai avea contract până în vara acestui an, a semnat o înțelegere valabilă până în iulie 2025. Totodată, a fost mărită și clauza de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro, în noul contract aceasta ajungând la 80 de milioane de euro.

În vârstă de 23 de ani, Arrizabalaga se află la unul din cele mai bune sezoane din cariera sa. Datorită evoluțiilor sale, internaționalul spaniol a intrat în atenția mai multor cluburi printre care și Real Madrid. De altfel, Arrizabalaga a fost foarte aproape să ajungă în această iarnă pe Santiago Bernabeu, ibericul fiind dorit insistent de președintele Florentino Perez, care era dispus să achite clauza de reziliere.

Arrizabalaga este un produs al centrului de copii și juniori al lui Athletic Bibao, club în curtea căruia se află de la vârsta de 10 ani. Spaniolul este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro.

15partide a evoluat Arrizabalaga în acest sezon în toate competițiile, în 4 dintre acestea reușind să nu primească gol


sursa: football-espana.net

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează