INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cel mai bun fotbalist din Premier League se plânge: „Jucătorii nu sunt ascultați niciodată. Voi avea doi ani fără pauză”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 11:59 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 12:07

Belgianul Kevin De Bruyne,mijlocașul lui Manchester City, avertizează: „Nu vorbim decât despre bani. Accidentările se vor ține lanț”.

În vârstă de 29 de ani, Kevin De Bruyne este nu doar cel mai în formă jucător belgian. E MVP la Manchester City și în Premier League. Mijlocașul trage un semnal de alarmă asupra viitorului apropiat în fotbal. Și se plânge că tocmai ei, cei care generează spectacolul, sunt ignorați.

„Vara trecută, n-am avut decât opt zile de vacanță, dar nu am putut pleca nicăieri, pentru că soția mea era însărcinată. La acest sezon va merge până la capăt, voi avea doi ani fără o pauză adevărată. E esențial pentru minte, pentru corp. Însă jucătorii nu sunt ascultați niciodată", a declarat flamandul pentru La Dernière Heure, avertizând: "Nu vorbim decât despre bani. Accidentările se vor ține lanț". 

„Messi la City? Nu-mi pasă!"

De Bruyne nu e interesat de zvonul că Messi i-ar putea fi coleg vara viitoare la Manchester City. „Sincer, nu-mi pasă! Dacă vine, va fi foarte bine. Dacă nu, avem suficienți jucători valoroși la club", a răspuns internaționalul belgian. 

(37 de reușite - 67 de assisturi) a influențat Kevin De Bruyne în 158 de meciuri jucate în 5 ani la Man. City în Premier League

Citește mai multe știri din Premier League: 

Manchester City, gata să facă orice pentru a-l aduce pe Leo Messi! Anunțul făcut de un oficial din club: „Ar fi o excepție”

Ole Gunnar Solskjaer, pe făraș la Manchester United! Antrenorul favorit să vină pe Old Trafford

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează