INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Kevin de Bruyne, umilit de Jose Mourinho: „Avea un teanc de foi pe birou. Am avut nevoie de un minut ca să înțeleg”

Kevin de Bruyne și Samuel Eto'o FOTO: Guliver/GettyImages
Kevin de Bruyne și Samuel Eto'o FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 22:32

Belgianul Kevin de Bruyne (27 de ani), acum la Manchester City, a povestit scena care a dus la ruptura definitivă dintre el și Jose Mourinho. 

Kevin de Bruyne e doar unul dintre fotbaliștii de top care a avut probleme cu Jose Mourinho. Mijlocașul lui Manchester City dezvăluie un moment din iarna lui 2012, din perioada petrecută la Chelsea. „The Special One” îi conducea pe londonezi. 

„Jose Mourinho m-a chemat în biroul lui într-o zi de decembrie. A fost probabil al doilea moment ca importanță din cariera mea.
Avea un teanc de foi în față. Mi-a zis «o pasă decisivă, niciun gol, zece recuperări».

Am avut nevoie de un singur minut pentru a înțelege despre ce e vorba. Apoi a început să citească cifrele celorlalți jucători ofensivi, Willian, Oscar, Mata, Schurrle. Era ceva de genul «cinci goluri, 10 pase, bla bla». Jose aștepta ca eu să spun ceva. Într-un final am replicat: «Dar... unii dintre băieți au jucat 15, 20 de meciuri. Eu am intrat doar de trei ori. E diferit, nu?».

Juan Mata intrase și el în dizgrația lui Mourinho. Mi-a spus că în momentul în care el va pleca, voi deveni a cincea soluție în loc de a șasea. N-am mai rezistat. Am cerut să fiu lăsat să joc în altă parte. A părut puțin dezamăgit de hotărârea mea, dar m-a înțeles”, a declarat De Bruyne pentru The Players Tribune.

150.000.000 €este cota lui De Bruyne conform transfermarkt.de

CItește și:

Joao Felix, noul star de la Benfica, e asaltat: „Fetele îmi trimit des poze, inclusiv dezbrăcate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
joschilotii
joschilotii  •  16 Aprilie 2019, 11:45
Postat de Cami Nebi pe 16 Aprilie 2019, 08:15

Oscar nu m-a impresionat niciodata.E ceva inexact in acest articol:Schurrle nu era la Chelsea in iarna lui 2012,abia in 2013 a plecat de la Leverkusen!D.Nebi.

Mda...si Mourinho era la madrid in 2012, in 2013 a ajuns inapoi la chelsea, totusi nu-i imposibil sa-l fi chemat in biroul lui pe de Bruyne si sa-i scoata ochii asa aiurea :))

10154099813529868
Cami Nebi  •  16 Aprilie 2019, 08:15

Oscar nu m-a impresionat niciodata.E ceva inexact in acest articol:Schurrle nu era la Chelsea in iarna lui 2012,abia in 2013 a plecat de la Leverkusen!D.Nebi.

arsenal_1886
arsenal_1886  •  16 Aprilie 2019, 02:39

Pacat ca De Bruyne si-a pierdut timpul prin fotbalul anonim .E numai si numai vina lui JM .Oricare jucător cu spirit de sacrificiu si dragoste de club era un pericol pt planurile sale.Omul voia numai sa facă in așa fel incit sa fie demis si sa-si încaseze compensatia .A fost demis de Chelsea (de doua ori),de Real, de ManU copie la indigo,iar de la Inter a plecat cu ajutorul șantajului lui Minola . JM are un caracter execrabil .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează