INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Vestea de ultimă oră care le dă fiori fanilor lui Real Madrid » Ce urmează pentru Mbappe în această seară

Mbappe, alături de emirul Qatarului (în centru) și Emmanuel Macron, în dreapta imaginii // foto: Guliver/gettyimages
Mbappe, alături de emirul Qatarului (în centru) și Emmanuel Macron, în dreapta imaginii // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 09:51 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 10:08

Astăzi este programată o întâlnire între președintele Franței, Emmanuel Macron, și emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani. La cina ulterioară a fost invitat și Kylian Mbappe (25 de ani), iar unele voci văd probabilă o nouă „ofensivă” asupra fotbalistului, astfel încât acesta să rămână la PSG.

În vara lui 2022, Kylian Mbappe își dăduse acordul să treacă la Real Madrid. PSG și patronii qatarezi au făcut tot posibilul pentru a-l păstra pe KM7, însă decisivă în decizia fotbalistului de a-și prelungi contractul a fost intervenția unui nume din exterior: Emmanuel Macron, președintele Franței.

Acesta i-a cerut lui Mbappe să rămână la PSG, în capitala Franței, mai ales în vederea Jocurilor Olimpice din această vară. Kylian a acceptat, dar acum pare decis să părăsească fotbalul francez.

Decizia lui Gigi Becali în privința lui Nana Antwi
FCSB
Decizia lui Gigi Becali în privința lui Nana Antwi

Fiori pentru fanii lui Real Madrid: Kylian Mbappe, la masă cu Macron și emirul Qatarului!

Fanii lui Real Madrid sunt încrezători că Mbappe va ajunge în vară pe „Santiago Bernabeu”, dar un anunț din Franța le dă fiori. În această seară, președintele din Hexagon îl va primi la Palatul Élysée pe Tamim bin Hamad Al Thani, emirul Qatarului, statul care deține PSG.

Ulterior discuției dintre cei doi, referitoare la războiul dintre Israel și Hamas, gruparea care guvernează Fâșia Gaza, va avea loc o cină la care a fost invitat și Kylian Mbappe.

Diario AS, ziarul de casă al Realului, asigură că nu contractul dintre fotbalist și PSG va fi subiectul principal de discuție. Cina ar fi o formalitate gândită cu scopul de a promova Jocurile Olimpice de la Paris, mai ales că Mbappe este așteptat să conducă naționala de fotbal a Franței la turneul din vară.

„PSG a renunțat deja la atacant și nu va insista, mai ales după o întâlnire în care emirul și Macron vor soluționa războiul din Orientul Mijlociu. Mbappe a decis deja, în urmă cu două săptămâni, să părăsească Parisul la finalul sezonului. Decizia lui este irevocabilă și-l provoacă pe Nasser Al Khelaifi (n.r. - președintele lui PSG) să nu insiste, așa cum a făcut-o în 2022”, scrie cotidianul madrilen.

L'Equipe: „Emirul i-ar putea face o nouă ofertă lui Mbappe”

Spre deosebire de AS, ziarul francez L'Equipe anunță că va exista o conversație între emirul Qatarului și fotbalist cu tema viitorului acestuia: „Conform unor surse, emirul ar putea profita de această vizită pentru a-i face o ofertă nouă lui Mbappe, astfel încât acesta să se răzgândească”.

VIDEO. Costel Pantilimon răspunde la Premier GSP: „Pe cine ai prefera ca adversar, Haaland sau Mbappe?”

Mai multe știri de actualitate:

„Ianis Hagi suferă și e frustrat” » Scoțienii dezvăluie momentul de răscruce pentru internaționalul „tricolor”
SCOȚIA
„Ianis Hagi suferă și e frustrat” » Scoțienii dezvăluie momentul de răscruce pentru internaționalul „tricolor”
Crede că „a citit” situația lui Moldovan: „Horațiu și Iordănescu au vorbit înainte de transferul la Atletico”
ATLETICO MADRID
Crede că „a citit” situația lui Moldovan: „Horațiu și Iordănescu au vorbit înainte de transferul la Atletico”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
S0s0
S0s0  •  28 Februarie 2024, 11:19
Postat de angorkha pe 27 Februarie 2024, 17:15

Adevarul e ca meciurile cu Crystal Pallace, Luton, Burnley. ...sau Brighton sunt mult peste cele din La Liga.

Chiar sunt. În Spania ai două echipe și jumătate. În Anglia ai City și United, Liverpool, Arsenal, Chelsea și Tottenham, plus câte un Newcastle sau Aston Villa. Adică mai multe cluburi capabile să facă oricând măcar o semifinală de Champions League decât în restul campionatelor la un loc. Iar echipele de pe 15-16 în Premier League ar fi top 5 cam în orice alt campionat din Europa. Chiar aș vrea să văd Bilbao sau Bettis, care în Spania se bat la primele 5 locuri, jucând câteva duble cu Fulham sau Everton, locurile 12 și 15 din Anglia.

angorkha
angorkha  •  27 Februarie 2024, 17:22

Cand incepe Politicul sa se amestece, se alege praful. De asta PSG nu va fi niciodata o echipa de talia Barcelonei, Madridului, lui City, Bayern, Liverpool... si mai sunt cateva. In alta ordine de idei, ii inteleg pe domnii scriitori (nu gazetari, ca ei inventeaza, nu raporteaza un fapt obiectiv). ca trebuie sa genereze continut sa umple paginile. Ce a zic, eu as vrea sa ramana pe viata la PSG, sa se vorbeasa despre ce ar fi putut sa fie. Pentru mine Dl. Mbape nu merita sa imbrace tricoul alb, nu ca nu ar avea talent, dar nu are coloana vertebrala. Iar ceea ce a facut acum doi ani, ar fi trebuit sa-i inchida usile la Madrid. Madridul chiar nu are nevoie de el.

angorkha
angorkha  •  27 Februarie 2024, 17:15
Postat de S0s0 pe 27 Februarie 2024, 10:31

Chiar ar fi păcat să se irosească în Spania, unde ai vreo 4 meciuri serioase pe sezon, dacă joci la Real. Cu 4 mai multe decât în Franța, dar oricum mult sub PRemier League. E ca și cum ar alege Europa League în dauna Champions League.

Adevarul e ca meciurile cu Crystal Pallace, Luton, Burnley. ...sau Brighton sunt mult peste cele din La Liga.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează