INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Loți Boloni, furios, reacție neașteptată față de clubul său după a 7-a înfrângere la rând: „Nu mai vreau să mint”

Ladislau Boloni e din 2022 antrenorul lui FC Metz Foto: Imago
Ladislau Boloni e din 2022 antrenorul lui FC Metz Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 13:11 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 14:17

Ladislau Boloni, 70 de ani, trece prin cea mai dificilă perioadă la FC Metz. Sâmbătă a pierdut din nou, al 7-lea eșec consecutiv, 0-1 la Nice. 

Antrenorul și-a pierdut cumpătul când a fost întrebat dacă va mai primi întăriri pe finalul perioadei de transferuri: „Nu intru în această dezbatere. Dacă spun ce gândesc într-adevăr, nu e bine. Și nici nu mai vreau să mint".

Cine l-ar putea înlocui pe Xavi la Barcelona » Trei variante surprinzătoare pentru catalani!
SPANIA
Cine l-ar putea înlocui pe Xavi la Barcelona » Trei variante surprinzătoare pentru catalani!

Pentru prima oară de când a venit la FC Metz, în vara lui 2022, Ladislau Boloni trece prin clipe critice. De departe, cea mai grea perioadă trăită de antrenorul în vârstă de 70 de ani în Lorena.

I-a promovat pe „les grenats" în Ligue 1 cum a venit, a avut și momente bune, de reacție pozitivă în elită, având de două ori câte patru meciuri fără înfrângere legate, dar acum e teribil.

Ladislau Boloni, extrem de supărat: „Aproape că am renunțat să mai jucăm”

Boloni nu a mai învins din 26 noiembrie și a ajuns la șapte înfrângeri, șase în campionat și una în Cupa Franței, 1-1, 1-3 la penaltyuri cu Clermont. Ce e și mai dureros: din cele 11 eșecuri suferite în acest campionat, șapte au fost la limită, șase 0-1!

„Am fi putut da mai mult. Dar repriza noastră secundă a fost dificil de suportat. Aproape că am renunțat să mai jucăm, iar presiunea ne-a lovit la 20, 30, 40 de metri de poartă, ceea ce te uzează. Pe acest fond, faci o greșeală și iată consecința!", a declarat Loți.

Ladislau Boloni: „Rahat, de câte ori am pierdut cu 0-1! Aș fi preferat să pierd o dată cu 0-5”

Tehnicianul nu a ascuns ce îl doare cel mai tare. „Înfrângerea e mereu amară, tristă, mai ales când te uiți pe rezultate și îți spui, rahat, de câte ori am pierdut cu 0-1! Când glumesc, îmi zic că aș fi preferat să pierd o dată 0-5, Doamne! Dacă ar fi așa, plec acasă și basta, asta e tot", s-a plâns el la conferință.

„Încă un 0-1, două, cinci 0-1, ca împotriva lui Brest, Montpellier și Toulouse... Și, cum s-a întâmplat cu Toulouse, din nou pierdem dintr-un penalty. Nu e ușor de digerat". Precizând că „am avut același discurs în vestiar, însă pe alt ton".

Ladislau Boloni: „Dacă spun ce gândesc într-adevăr, nu e bine”

Boloni a răbufnit și la adresa conducătorilor propriului club. A afirmat întâi „vreau să cred că nu ne-am spus încă ultimul cuvânt".

După aceea, întrebat dacă mai așteaptă întăriri în linia mediană pe ultimii metri ai campaniei de transferuri, antrenorul a tunat: „Nu intru în această dezbatere. Dacă spun ce gândesc într-adevăr, nu e bine. Și nici nu mai vreau să mint".

VIDEO Laszlo Dioszegi despre visul de a-și aduce idolul copilăriei, pe Laszlo Boloni, la Sepsi: ”Am avea de învățat. Să vină pe orice funcție”

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„Acest clovn care conduce o federație și vorbește zilnic” » Ceferin, interviu în The Guardian, cu aluzii la adresa lui Răzvan Burleanu
UEFA
„Acest clovn care conduce o federație și vorbește zilnic” » Ceferin, interviu în The Guardian, cu aluzii la adresa lui Răzvan Burleanu
George Pușcaș, cel mai slab de pe teren » Făcut praf în Italia: „Complet dispărut”
BARI
George Pușcaș, cel mai slab de pe teren » Făcut praf în Italia: „Complet dispărut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 Ianuarie 2024, 14:26

...da...omul cauta scuze ...cum a facut mereu ...bine ca nu l au pus la Nationala...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează