INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ladislau Boloni are probleme mari în Franța » Înregistrat când amenința un jurnalist: „Meriți o palmă!”

Ladislau Boloni. Foto: Imago Images
Ladislau Boloni. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 14:55 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 14:56

Antrenorul lui Metz, Ladislau Boloni (70 de ani), i-ar fi strigat jurnalistului respectiv „meriți să-ți plesnec una”. Incidentul s-a produs după conferința de presă de la finalul partidei cu Lyon (1-2).

Ca și cum nu-i erau de ajuns rezultatele modeste pe care le-a înregistrat în ultima vreme cu Metz, Ladislau Boloni este mai nou angrenat într-un scandal monstru. Ce s-a întâmplat?

Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
RAPID
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO

Ce i-a spus Ladislau Boloni jurnalistului francez și cum a reacționat acesta

  • Video cu Boloni amenințând un jurnalist de la Canal+ după ce a fost întrebat despre viitorul său în urma înfrângerii de acasă.

La finele meciului cu Lyon, pierdut cu scorul de 1-2, antrenorul român a avut un schimb dur de replici cu un jurnalist francez. Incidentul s-a petrecut în urma conferinței de presă, Boloni fiind înregistrat video și audio chiar în timpul dialogului pe care l-a avut cu reporterul respectiv.

„Ascultă-mă! Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare... «Când crezi că vei fi dat afară?» Asta întrebi practic. Și te mai și amuzi! Meriți o palmă, dar..”, i-a strigat Boloni respectivului. Reacția jurnalistului: „Nu, nu vreau să vă deranjez, domnule, nu acesta este scopul meu”.

„Nu, nu... bineînțeles, bineînțeles...”, a fost replica lui Boloni.

Metz ocupă penultimul loc în clasamentul Ligue 1

La 1-2 cu Lyon, Metz a înregistrat a 14-a înfrângere din acest sezon, în 23 de etape. Cu doar 17 puncte în cont, Metz ocupă penultimul loc, 17, în Ligue 1.

În urma acestui rezultat, echipa a ajuns la zece meciuri fără victorie în campionat, iar fanii nu au mai rezistat și au intrat pe teren la finalul partidei. 

Ladislau Boloni: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

„Am jucat foarte bine în ultimele 20 de minute. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Nu ne gândim la retrogradare, vrem să evoluăm, să ne îmbunătățim jocul.

Lyon a suferit mult pentru a câștiga acest meci, cred că am fi meritat un rezultat de egalitate, dar trebuie să acceptăm realitatea, în fotbal nimic nu e imposibil”, a declarat Boloni, citat de Prime Sport France.

Cotidianul L'Equipe scria înaintea meciului că președintele lui Metz, Bernard Serin, nu are obiceiul să schimbe antrenorii în timpul stagiunii și nici nu-și permite să-i achite românului banii pentru rezilierea acordului valabil până în 2026.

VIDEO. Laszlo Dioszegi despre visul de a-și aduce idolul copilăriei, pe Laszlo Boloni, la Sepsi: ”Am avea de învățat. Să vină pe orice funcție”

Mai puteți citi:

Pep Guardiola îi atacă din nou pe șefii fotbalului: „Afacerile trebuie să continue”

Statul spaniol, nevoit să-i înapoieze lui Dani Alves 9,2 milioane de euro! Ce procese a câștigat brazilianul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zb59
zb59  •  25 Februarie 2024, 19:52

Nu se poate! Boloni este un “gentleman “!:)) Acum, seios vorbind. Lasand la o parte faptul ca tipul nu are valoare, ca antrenor, unii ziaristi chiar pun intrebari mai mult decat stpide!

mr90
mr90  •  25 Februarie 2024, 18:05

"Meriți o palmă" - este o amenintare ? Esti *** "ziaristule" !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  25 Februarie 2024, 16:35

Il vrei la Sepsi?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează