INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

REZUMAT VIDEO Ladislau Boloni, după al doilea eșec la rând al lui Metz: „Ceea ce e dureros este că am explodat după primul gol primit”

Ladislau Boloni, după al doilea eșec la rând al lui Metz. Foto: Captură YouTube
Ladislau Boloni, după al doilea eșec la rând al lui Metz. Foto: Captură YouTube

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 12:21 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 12:22

Ladislau Boloni (70 de ani), antrenorul lui Metz, e nemulțuit că echipa sa a jucat bine doar primele 20 de minute la Toulouse (0-3): „Rămânem cu puține lucruri bune, dar superficiale. Nu avem know-how-ul necesar pentru a profita de ocaziile bune pe care ni le-am creat. A fost cel mai greu meci al sezonului”.

Metz s-a apropiat la două puncte de zona retrogradărrii în Ligue 1, după scorul de forfait înregistrat, duminică, la Toulouse (0-3). Ladislau Boloni nu a fost mulțumit decât de primele 20 de miunute ale oaspeților, care aveau să încaseze apoi două goluri până la pauză: 

„Rămânem cu mici lucruri pozitive, dar destul de superficiale. Trebuia să deschidem scorul la ocazia lui Cheikh Sabaly, am avut situații bune pe contraatac de care puteam profita. Trebuie să admitem că nu dispunem de know-how-ul necesar pentru a specula un start bun de meci”.

Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare!
ÎNCHISOARE
Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare!

Ladislau Boloni, antrenorul lui Metz: „Avem salturi sus-jos și asta este periculos”

Antrenorul român a rcunoscut că s-a făcut 0-1 pe greșeli în defensivă: „A fost vorba de o poziționare proastă și de erori tactice individuale. Ceea ce e dureros e că am explodat după primul gol primit. N-am fost capabili să ne spunem că nu contează și trebuie să mergem mai departe, să ne facem jocul și să punem probleme. 

A fost cel mai greu joc al sezonului. Este periculos că tot avem aceste salturi sus-jos de la un meci la altul. Trebuie să fii în stare să folosești un mediu fericit, iar dacă nu reușești, lucrurile ar putea deveni complicate”.

VIDEO. Rezumatul meciului Toulouse - Metz (3-0)

Ladislau Boloni, după al doilea eșec la rând al lui Metz: „Am jucat cel mai bine când a fost caniculă”

Boloni nu a vrut să dea vina pe căldură (34 de grade la ora jocului): „Nu ar fi corect să ne ascundem în spatele acestei scuze. Căldura ne-a deranjat, nu e plăcut să joci în astfel de condiții, dar și adversarii s-au lovit de aceeași temperatura ridicată

Și, dacă nu greșesc, cele mai bune momente ale noastre au fost când chiar era cel mai cald! N-am putut depăși barierele din acest meci: terenul, canicula, vremea, adversarii și pe noi înșine. Abia când vom trece de toate aceste obstacole, vom spune că putem avea ambiții”.

3 eșecuria suferit echipa lui Boloni în acest debut din Ligue 1. Mai rău decât ieri, cu Toulouse, a pățit-o cu Rennes, în prima etapă (1-5)

Citește și:

Fotbalistul de la FCSB, out din lot înaintea meciului de pe Arena Națională

Impresarul l-a dat de gol pe Salah. Salariul egipteanului la Liverpool este fabulos

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Octombrie 2023, 13:50

...daca Metz nu o sa si aduca un antrenor adevarat ...o sa retrogradeze ...ce i invata aceasta imitatie de antrenor ...nimik...nimik...nimik...

fibra
fibra  •  02 Octombrie 2023, 12:50

Foarte greu draga Boloni.Cu 8 puncte la 7 etape scapi sau nu la limita de retrogradare.Trebuie un efort in plus.Succes va doresc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează