INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LE HAVRE - METZ 0-1

Ladislau Boloni, acid: „Zona roșie?! Aș spune mai degrabă portocaliu închis”

Ladislau Boloni a ieșit cu Metz din zona retrogradării / Foto: Imago
Ladislau Boloni a ieșit cu Metz din zona retrogradării / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 12:36 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 12:36

Antrenorul lui FC Metz, Ladislau Boloni, n-a fost prea entuziasmat după victoria de la Le Havre, scor 1-0, care i-a propulsat echipa pe locul 15 în clasament, ultimul neretrogradabil.

FC Metz a bifat a doua victorie consecutivă în campionat, 1-0 cu Le Havre, în deplasare, și a părăsit zona fierbinte a clasamentului. Echipa pregătită de Ladislau Boloni a urcat pe poziția a 15, ultima neretrogradabilă, și se află la un punct deasupra adversarei de duminică.

Gigi Becali, anunț major despre transferuri: „Iau 4 fotbaliști din România. Risc 2-3 milioane de euro”
FCSB
Gigi Becali, anunț major despre transferuri: „Iau 4 fotbaliști din România. Risc 2-3 milioane de euro”

Ladislau Boloni îi corecteză pe jurnaliștii francezi

Întrebat la conferința de presă dacă va aborda mai relaxat următoarele partide, acum că a părăsit „zona roșie” a clasamentului, Boloni s-a grăbit să-i corecteze pe reporteri, ușor iritat: „Zona roșie?! Aș spune mai degrabă portocaliu închis.

Evident, este mai bine să fim în această situație, mai ales că am parcurs un drum lung. Chiar dacă știm că ne așteaptă niște meciuri infernale. Deocamdată, ne vom concentra pe următoarea partidă, acasă, cu Lille. Ne vom pregăti și vom lucra și în plan mental, pentru a ne putea prezenta în cel mai bun mod posibil”.

Ladislau Boloni, critic și la victorie

Tehnicianul român n-a părut a fi fost entuziasmat nici de jocul echipei la Le Havre. „Nu am văzut un meci grozav din punct de vedere al calității tehnice, dar nu suntem nici într-o perioadă, nici într-o poziție în care să ne putem permite să fim prea exigenți.

Am reușit să câștigăm pentru că, defensiv, am fost destul de bine organizați și ofensiv oportuniști. Știam că vor exista momente în care vom fi încolțiți în cei douăzeci de metri. Am avut o stare de spirit bună și acesta cred că eu că a fost, mai degrabă, principalul nostru atu”, a spus el.

Ladislau Boloni despre portarul său: „Pentru asta ia salariu”

Antrenorul lui Metz a comentat și afirmația unui jurnalist, care i l-a lăudat pe portarul Alexandre Oukidja, spunând că „a fost decisiv”. Replica lui Boloni: „Pentru asta ia salariu. Din fericire, a trecut mai departe după meciul de la Monaco. Eu iert, noi iertăm. Dar nu uităm”.

Metz a pierdut la scor în fața lui Monaco, 2-5, iar tehnicianul român l-a scos drept țap ispășitor pe Oukidja, pe care l-a și amendat: „Ceea ce a făcut la golul de 0-4, oferindu-i mingea pe tavă lui Balogun, este o lipsă de respect față de el, de colegi, de stafful tehnic și față de fani. Există lucruri pe care profesioniștii nu le fac. Și dacă i-ar fi reușit tot nu era în regulă. Trebuie să fim bărbați serioși".

VIDEO. Laszlo Dioszegi despre visul de a-și aduce idolul copilăriei, pe Laszlo Boloni, la Sepsi: ”Am avea de învățat. Să vină pe orice funcție”

Ați mai putea citi:

Cutremur în Premier League » N-au primit 3 penalty-uri clare în meciul din week-end și amenință: „Luăm în calcul orice variantă. Transmisesem Ligii că arbitrul e fan Luton!”

Problemă mare pentru Edi Iordănescu » Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi la ultimul meci al lui Alaves

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
22cea
22cea  •  22 Aprilie 2024, 17:21

Unul dintre putinii ANTRENORI romani .

andreizam
andreizam  •  22 Aprilie 2024, 14:30

Bravo lui și mult succes si-n meciul urmator

Vezi toate comentariile (2)
Comentează