INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

REZUMAT VIDEO Ladislau Boloni atacă arbitrul după 3-6 cu Guingamp, meci în care a avut 3 jucători eliminați: „Ia-ți fluierul și ascunde-l să nu-l mai vedem vreodată! Uită de el!”

Laszlo Boloni, Foto: Imago Images
Laszlo Boloni, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2022 11:45 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 14:20

Laszlo Boloni (69 de ani), antrenorul lui Metz, a criticat aspru arbitrajul lui Pierre Gaillouste, pe care-l consideră vinovat de tot ce s-a întâmplat. Echipa sa a condus cu 3-1 după un sfert de oră, dar a pierdut cu 3-6 în fața lui Guingamp, luni seară, în Ligue 2!

Ce a trăit Boloni luni seară pare ireal. Antrenorul român nici nu și-ar fi putut imagina că i se va întâmpla așa ceva la un meci în Franța. Românul a primit cartonaș galben în minutul 13.

Ionuț Negoiță a bătut palma cu omul de afaceri libanez! Afacere încheiată pentru un milion de euro
DINAMO
Ionuț Negoiță a bătut palma cu omul de afaceri libanez! Afacere încheiată pentru un milion de euro

Meciul echipei lui Ladislau Boloni, întrerupt 30 de minute. Arbitrul s-a temut! 

În minutul 16, FC Metz o conducea cu 3-1 pe Guingamp acasă, pe „Saint-Symphorien”. Arbitrul Pierre Gaillouste i-a eliminat însă trei jucători: Kouyate (31), Oukidja (45+3) și Jean Jacques (56). Iar oaspeții au mai marcat până la final cinci goluri (două în prelungirile primei reprize, alte două în 85 și 88). 3-3 la pauză, 3-6 la sfârșit, Guingamp având și două penalty-uri. Uluitor!

În minutul 58, după ce al treilea fotbalist al gazdelor a fost trimis la vestiare, un fan furios a pătruns pe teren, apropiindu-se amenințător de „central”. În acel moment, Gaillouste a suspendat partida. Susținea că se teme pentru securitatea brigăzii. A reluat jocul după o jumătate de oră. 

VIDEO. Rezumatul meciului Metz - Guingamp (3-6)

Loți Boloni: „Nu-l numesc arbitru. A făcut show!” 

Loți a protestat vehement la conferință. L-a acuzat pe arbitru. „Clar, limpede, din cauza lui am pierdut. Domnul care era acolo, nu-l numesc arbitru, a făcut show. Din păcate, a distrus nu doar rezultatul, ci și munca multor oameni”, a declarat antrenorul, potrivit L'Equipe

Tehnicianul era prea supărat pentru a se opri. „Am început bine, dar cum se poate să fluieri acel prim penalty... Apoi, cartonașul galben al lui Kouyate e extrem de îndoielnic. Nu îl atinge pe adversar, care joacă teatru, urlă, plânge... Mă întreb cum se pregătește acest băiat, vrea să fie arbitru în prima ligă, este deja acolo... Doamne!”. 

Boloni a continuat reproșurile. „Al doilea penalty și eliminarea... No comment. Ia-ți fluierul și ascunde-l să nu-l mai vedem vreodată! Uită de el! În minutul 20 trebuia să avem 3-0 în mod normal. Dacă ești arbitru, trebuie să ai și puțină pedagogie”, a tunat Loți. 

Loți Boloni: „Portarul a fost dat afară pentru nimic” 

Rugat să comenteze reacția portarului său Oukidja, care plângea după eliminare, a spus: „A fost dat afară pentru nimic. Zero erori! Va lua patru meciuri de suspendare, cinci... Iar acest arbitru va fi acasă, liniștit”. 

Dacă regret absența VAR în Ligue 2? Sigur că da. Mult. E o rușine, mai ales văzând ce se întâmplă în fotbalul francez. 

- Laszlo Boloni, antrenor Metz

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Caz șocant! Ecuador ar putea fi exclusă de FIFA de la Mondial în ultima clipă. Un internațional are actele falsificate

Revine Premier League: 7 meciuri se joacă în weekend, 3 vor fi reprogramate » Programul etapei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Septembrie 2022, 17:24

...acest batran antrenor care a nenorocit multe echipe da vina pe arbitru...chiar asa ?...el n are nicio vina ?

FCUCraiova
FCUCraiova  •  13 Septembrie 2022, 13:59

Alooo postacii ,voi ATI vazut meciul ,macar ATI vazut eliminarea portarului, a fost pour si simplu aberanta , vuiesc ziarele contra arbitrului si il fac praf aici in franta , va Dati cu parerea doar sa ziceti si voi ceva , da ceilalti jucatori au méritat rosu, mai Alès intrarea aluia a fost criminala , chiar de facut puscarie , dar cum a fost eliminat acel portar , Doamne Dumnezeule Mare nu vezi nici prin Africa asemenea eliminare

papora
papora  •  13 Septembrie 2022, 13:49
Postat de ionescugeorge77 pe 13 Septembrie 2022, 12:12

...da...omul gaseste motive ...sa nu i duca in liga 3 pe Metz ...

mdaaa...vb prohastea...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează