INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Laude pentru Rotariu în Belgia: "A fost puternic. Mi-au plăcut sprinturile"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 08:51

Ex-dinamovistul Dorin Rotariu a primit numai laude din partea antrenorului Michel Preud'homme, după FC Bruges - Oostende, 3-1: ”Mi-au plăcut sprinturile lui. L-am simțit în formă”.

Antrenorul lui FC Bruges, Michel Preud'homme, a făcut mai multe schimbări în primul unsprezece după eșecul de la Bruxelles, din derbyul cu Anderlecht (0-2). Iar Dorin Rotariu a profitat de șansa acordată contra lui Oostende pentru a-l impresiona.

"Dorin a fost puternic. În fond, pentru asta l-am și cumpărat. Am simțit la atrenamente că este în formă și a demonstrat-o astăzi. Ar fi putut înscrie, dar mi-au plăcut în mod special sprinturile lui", l-a lăudat fostul internațional belgian, care l-a ținut în teren până-n minutul 79.

Rotariu a fost implicat și la faza primului gol al Bruges-ului, marcat de Vossen, și la reușita de 2-1 a echipei sale, când l-a servit impecabil pe Izquierdo.

Iar Preud'homme apreciază că românul se simte tot mai bine în jocul campioanei pentru că "îl înțelege tot mai bine". Site-ul sporza.be l-a desemnat "omul meciului" și susține că "Rotariu a transpirat cu plăcere. Doar finalizările sale au fost mai modeste".

3 partidea bifat Rotariu ca titular în 8 apariții la FC Bruges în acest campionat. Are 326 de minute jucate, dintre care 202 în sezonul regulat

6 e notaprimită de fostul jucător al lui Dinamo în cotidianul Het Nieuwsblad

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează