INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Reacție agresivă după scandalul de rasism de la Dinamo - Oțelul: „Meritați să fiți ținuți în lesă! Marș!”

Articol de , - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 21:44 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 22:44

Laurette Nogo, impresara lui Francois Yabre, a avut o reacție dură după momentele oribile la care fotbalistul de 32 ani a fost expus la meciul Dinamo - Oțelul (3-3).

În repriza secundă a meciului de pe stadionul „Arcul de Triumf”, s-au auzit constant sunete rasiste îndreptate în direcția jucătorului ivorian, cu pașaport norvegian. Iar Laurette Nogo a reacționat printr-un mesaj dur pe Instagram, în care i-a atacat pe suporteri.

Francois Yabre a reacționat după scandările rasiste la adresa lui din meciul Dinamo - Oțelul: „Nu am de ce să mă rușinez, alții ar trebui să o facă!” + Și clubul gălățean a reacționat
DINAMO - OȚELUL
Francois Yabre a reacționat după scandările rasiste la adresa lui din meciul Dinamo - Oțelul: „Nu am de ce să mă rușinez, alții ar trebui să o facă!” + Și clubul gălățean a reacționat

Reacție dură în scandalul de rasism de la Dinamo - Oțelul

„Ieri seară, la meciul FC Dinamo - Oțelul Galați, jucătorul nostru, Francois Yabre, a fost nevoit să treacă din nou prin aceleași momente dureroase, prin atacuri rasiste, care continuă să se întâmple din ce în ce mai des.

Sincer, a trecut ceva timp de când nu am mai simțit nevoie să dau importanță oamenilor «mici», dar nu pot. Sunteți pur și simplu imposibili! Îmi place să îmi dați motive să mă adresez răutăcios la adresa voastră, dar nici chiar atât de... Nici nu găsesc cuvântul potrivit pentru asemenea acte. Nu știu cum aș putea să-i explic unui om să fie om. Nu vreau să zic câine, pentru că am trei căței și pot spune că până și ei se comportă mai bine ca voi.

Rușine să vă fie, nesimților! Sunteți cu adevărat penibili! Îmi cer scuze pentru că îmi permit să mă cobor la un asemenea nivel, dar unii chiar ați merita să fiți «ținuți în lesă». Marș!”, a scris Laurette Nogo pe Instagram.

A urmat un mesaj în franceză, pentru Yabre: „Suntem alături de tine. Suntem mândri de tine, ca persoană, dar și ca jucător. Curaj, frate! Ține capul sus. Nu merită. Dumnezeu e mare!”.

VIDEO Chris Braun, despre rasismul din fotbalul Românesc: „Există, dar nu este o problemă doar aici”

Citește și:

Christopher Braun despre derapajul rasist al dinamoviștilor: „Da, există în fotbalul românesc”
RAPID
Christopher Braun despre derapajul rasist al dinamoviștilor: „Da, există în fotbalul românesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bibi.gecali
bibi.gecali  •  09 Decembrie 2023, 17:51

Ti se face greata de toti disperatii care invoca rasismul ca sa-si satisfaca frustrarile lor de neam prost! Ati facut un caz din nimic! *** Opriti-va *** pe site-ul gsp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andi1
andi1  •  09 Decembrie 2023, 14:34

Deja tipic pentru Găman sa treaca cu vederea rasismul etc. Nu e pentru prima oara! Cei din bucale ar trebui sanctionati drastic, nu e prima oara nici pentru ei cand se comporta astfel! Poate pana le rupe cineva gatul din provincie, ar merita cu varf si îndesat!

dante69
dante69  •  09 Decembrie 2023, 08:56

Sa combați ceva într-un limbaj *** nu demonstrează decât cine ești, deci morala din spatele cuvintelor e nulă. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează