INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

LECCE - JUVENTUS 1-1 // FOTO+VIDEO Clipe de panică » I s-a făcut rău lui Higuaín, luat cu targa de pe teren și dus la spital!

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 13:13

Gonzalo Higuain (31 de ani), atacantul lui Juventus, rănit la cap, bandajat, a jucat așa în ultimul sfert de oră al meciului cu Lecce (1-1). A cedat la final, dar starea lui e bună acum.

O izbitură teribilă l-a făcut knock-out pe Gonzalo Higuaín. Plonjând pentru a respinge o minge înaltă, portarul lui Lecce, brazilianul Gabriel, l-a lovit cu cotul în figură pe atacantul argentinian. Pipita era plin de sânge pe față, cu arcada spartă. A fost bandajat și așa a jucat până la capăt. Un sfert de oră al meciului de pe „Stadio Comunale”. 

După ultimul fluier al arbitrului Valeri, vârful lui Juventus n-a mai putut pleca la vestiare. I s-a făcut rău. Era amețit, de-abia se mai ținea pe picioare. A fost luat cu targa și transportat la cabine.  

„Era conștient, am vorbit cu el”, a spus Maurizio Sarri. Însă Higuaín a ajuns la spital. Din fericire, examenul medical nu a revelat nicio leziune importantă. Doar o comoție fără consecințe grave.

VIDEO // REZUMATUL MECIULUI LECCE - JUVENTUS

VEZI ȘI: 

GENOA - BRESCIA 3-1 // FOTO+VIDEO Ionuț Radu a gafat ca Islas cu Ilie Dumitrescu: „Nu știu ce s-a întâmplat cu el. Parcă a fost răpit. Nu mai e același”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează