INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gary Lineker, mesaj urgent pentru Southgate: „Pune mâna pe telefon și cheamă-l la națională!” » Cine e vedeta care poate juca pentru 3 echipe de la Euro 2024

Gary Lineker
Gary Lineker

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 09:47 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 13:02

Gary Lineker (63 de ani), fost jucător cu 80 de meciuri la naționala Angliei, a rămas impresionat de un jucător care evoluează în Premier League și îi cere selecționerului Gareth Southgate (53 de ani) să-l convoace cât mai repede la națională.

Valentino Livramento (21 de ani) a avut evoluții foarte bune în tricoul lui Newcastle în acest sezon și este cerut la naționala mare a Angliei de către legendarii jucători Gary Lineker și Alan Shearer (53 de ani).

Surpriză: Mircea Lucescu ar negocia cu un gigant din Ligue 1
LIGUE 1
Surpriză: Mircea Lucescu ar negocia cu un gigant din Ligue 1

Gary Lineker, mesaj către Gareth Southgate: „Pune mâna pe telefon și cheamă-l la națională!”

Gary Lineker a lansat un mesaj public către Gareth Southgate în ultima ediție a podcastului The Rest is Football: „Valentino Livramento este un tânăr jucător care m-a impresionat foarte tare la ultimul meci, contra lui Manchester United. L-am văzut înainte la Southampton, dar a suferit o accidentare foarte gravă atunci, care l-a ținut departe de teren un an de zile. 

Este un tânăr jucător foarte, foarte talentat. Incredibil de rapid, puternic și cu o energie ieșită din comun, este prezent și în apărare, și în atac. Are 21 de ani și poate juca pentru Anglia, Scoția și Portugalia. 

Cred că Gareth Southgate trebuie să pună repede mâna pe telefon și să-l sune. Naționala n-are niciun meci în următoarea perioadă, dar trebuie să-l anunți cât mai rapid că vei conta pe el. Este foarte bun în ambele flancuri, știu că avem foarte mulți fundași dreapta, dar cu siguranță este un jucător de perspectivă”.

Alan Shearer, legendarul jucător al „coțofenelor” și golgheterul Premier League din toate timpurile, i-a împărtășit părerea lui Lineker: „A jucat pentru naționala Angliei la toate reprezentativele de tineret până acum și sper că cineva este deja în apel cu el să-i spună că are viitorul asigurat la naționala mare. 

Au plătit pe el 30 de milioane de lire sterline, n-am realizat cât de bun este până nu l-am văzut în tricoul lui Newcastle. Fie că a jucat fundaș dreapta, fie fundaș stânga, a fost de fiecare dată excepțional”.

Gary Lineker, mesaj urgent pentru Southgate: „Pune mâna pe telefon și cheamă-l la națională!” » Cine e vedeta care poate juca pentru 3 echipe de la Euro 2024
Valentino Livramento / Foto: Imago

Valentino Livramento este produs al academiei lui Chelsea, dar n-a bifat niciun meci pentru londonezi în Premier League. Southampton l-a transferat pe tânărul fundaș în 2021 pentru suma de 20 de milioane de lire sterline și, în primul sezon în echipa „sfinților”, Livramento a bifat 28 de meciuri în Premier League. 

În al doilea sezon la Southampton, Livramento a jucat doar două meciuri fiindcă a suferit o accidentare gravă la genunchi, care l-a ținut în afara terenului timp de un an de zile. Newcastle l-a achiziționat în această vară pentru 30 de milioane de lire sterline, iar tânărul fundaș a jucat deja 12 meciuri în toate competițiile.

Vezi și alte știri:

Florinel Coman, suspendat în plus?! Informații de ultima oră de la FCSB: de ce depinde totul
FCSB
Florinel Coman, suspendat în plus?! Informații de ultima oră de la FCSB: de ce depinde totul
Senzațional! Contract de miliarde semnat de Premier League!
MEDIA
Senzațional! Contract de miliarde semnat de Premier League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihrp
mihrp  •  06 Decembrie 2023, 08:24

Wowww... cum arata Lineker! Nu-l recunosteam in aceasta poza... poate doar un pic la ochi...

Adriann_1
Adriann_1  •  05 Decembrie 2023, 15:02

Ca Livramento o fi fraier sa frece banca Angliei cand se poate bate la trofee jucand pentru Portugalia... :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează