INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - OLYMPIQUE LYON 0-1

VIDEO Lionel Messi, un nou conflict cu fanii lui PSG » Ultrașii parizienilor l-au fluierat înaintea meciului cu Lyon

Lionel Messi, fotbalistul lui PSG.
Foto: Imago
Lionel Messi, fotbalistul lui PSG. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 09:48 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 10:14

Lionel Messi (35 de ani), fotbalistul campioanei Franței, PSG, a fost fluierat de fanii parizienilor înaintea meciului de duminică seară, pierdut de trupa de pe „Parc des Princes”, scor 0-1, în fața lui Lyon, în runda cu numărul 29 din Ligue 1. 

Cine e adevăratul A1? Charalambous se laudă ce el conduce echipa, dar imaginile de la antrenament îl contrazic
FCSB
Cine e adevăratul A1? Charalambous se laudă ce el conduce echipa, dar imaginile de la antrenament îl contrazic

Lionel Messi, fluierat de fanii lui PSG înaintea meciului cu Olympique Lyon 

Înainte de fluierul de start, când crainicul de pe stadionul celor de la PSG prezenta formulele de start aliniate de cele două formații, suporterii parizienilor au început să fluiere și să huiduie în momentul în care numele lui Lionel Messi a fost pronunțat. 

Ultrașii lui PSG au mai amenințat că îl vor fluiera pe Messi și înainte de meciul cu Rennes 

Nu este prima dată când Lionel Messi este apostrofat de ultrașii celor de la PSG. Înaintea meciului cu Rennes, pierdut de parizieni cu 0-2, fanii campioanei Franței amenințau că Lionel Messi va avea parte de o primire de coșmar. 

Liderii ultrașilor lui PSG consideră că Lionel Messi nu își justifică salariul pe care îl încasează la echipa franceză. 

„Îl vom fluiera pe Messi la meciul din această duminică. Salariul lui este mult prea mare în comparație cu cât ajută echipa pe teren. Nu vrem ca el să continue la clubul nostru”, au declarat mai mulți șefi de galerie ai grupării franceze, înaintea meciului cu Rennes, conform bolavip.com.

VIDEO. Rezumat: PSG - Olympique Lyon 0-1 

Citește și: 

Chelsea l-a dat afară pe Graham Potter! A anunțat deja numele noului antrenor

Napoli - AC Milan 0-4. Liderul din Serie A, făcut KO de „diavoli”! Prestație de excepție a campioanei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
jijicu
jijicu  •  04 Aprilie 2023, 07:55
Postat de Quartz pe 03 Aprilie 2023, 15:47

Și o făcătură marca Barcelona care aranja meciurile și dădea Messi cate 5 goluri pe meci cu toate căzăturile din Spania.In Franța modest foarte modest

Din ce vad in statistici, Messi are 111 goluri impotriva echipelor de top din Spania: Real, Atletico, Sevilla si Villareal. Sau 27 de goluri in 35 de meciuri cu echipele din top 6 Premier League. Nu mai pun assist-uri unde e cel mai bun in ultimii 20 de ani cu peste 300 in cariera. A castigat tot ce se putea castiga in fotbal: campionate, UCL, Copa America, Olimpiada, Balon de Aur, Gheata de Aur etc. Deci, cred ca si-a castigat statutul de legenda a fotbalului, fie ca place unora sau nu. Daca era asa usor sa se marcheze peste 700 de goluri in Europa, cum de doar Messi si CR7 au facut-o in aprox. 150 de ani de cand se joaca fotbal? Ultrasii parizieni taxeaza pierderea CM de catre Franta si sperau ca Messi la 35 de ani o sa castige de unul singur totul acolo, ceea ce nu cred ca era posibil nici cu un Messi in varf de cariera. PSG nu va lua niciodata CL cu o echipa incropita, fara joc colectiv, fara defensiva (cand iei goluri cu Toulouse si Rennes ny poti avea pretentii cu Bayern). Si, apropo, si la PSG, asa batran si plictisit cum e, are statistici care, la orice alt jucator ar fi ridicate in slavi.

raul1985
raul1985  •  03 Aprilie 2023, 23:09
Postat de man_in_black pe 03 Aprilie 2023, 12:13

De ce nu-mi plac francezii? De asta nu imi plac francezii. Aroganti pana in maduva oaselor. Fotbalisti si fani deopotriva. Cum sa il fluieri pe Messi?

Da cine e Messi? un jucator care plangea la pleacarea din Barcelona si radea cu gura pana la urechi la aterizarea in Paris. A castigat cu Argentina CM in Qatar cu un sprijin larg din partea arbitrilor. Sa-l vedem la urmatoarea echipa de club oricare ar fi ea ce o sa faca...

Quartz
Quartz  •  03 Aprilie 2023, 15:47
Postat de elgabri pe 03 Aprilie 2023, 10:57

Balonul de *** o facatura marcA FIFA !

Și o făcătură marca Barcelona care aranja meciurile și dădea Messi cate 5 goluri pe meci cu toate căzăturile din Spania.In Franța modest foarte modest

Vezi toate comentariile (6)
Comentează