INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVE LIVE mercato | Doi jucători de prestigiu din Premier League, aproape de Barcelona

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 10:33 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 10:37

E perioadă de mercato în fotbalul internațional. Aici ai LIVE cele mai importante știri despre transferurile din campionatele puternice, de la Serie A la La Liga și Premier League. 

Marcos Alonso și Cesar Azpilicueta, aproape de Barcelona

Marcos Alonso și Cesar Azpilicueta urmează să se alăture Barcelonei în această vară. Jurnalistul Fabrizio Romano spune că fundașul stânga în vârstă de 31 de ani ar fi aproape de semnătură cu echipa catalană, în timp ce Azpi ar urma să se alăture lotului lui Xavi când i se va oferi un contract valabil pe doi ani. 

Juventus, aproape de prima lovitură pe piața transferurilor

Angel Di Maria (34 de ani), mijlocașul dreapta de la PSG, se va despărți de campioana Franței la finalul sezonului, din postura de jucător liber de contract.

Potrivit Goal.com, argentinianul s-ar fi înțeles cu Juventus pentru un transfer în această vară. Di Maria este așteptat să joace ultimele minute în tricoul lui PSG sâmbătă, împotriva lui Metz, în etapa #38 din Ligue1.

Conform sursei menționate, din cauza vârstei lui Di Maria, Juventus i-a propus un contract pe un singur sezon, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Acest lucru nu l-a deranjat pe argentinian, care își dorește să fie titular indiscutabil la o echipă de top, după ce în acest sezon a fost în umbra tripletei Mbappe - Messi - Neymar. 

Di Maria ar urma să semneze cu „Bătrâna Doamnă” în următoarele zile, după ultima etapă din Ligue 1 și Serie A. 

Fotbalistul argentinian ar fi avut și opțiunea de a merge în MLS, însă diferența de nivel dintre campionatul nord-american și ligile de top din Europa l-au dat înapoi. Potrivit sursei menționate, Angel vrea să fie în cea mai bună formă posibilă pentru Campionatul Mondial din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022).

Ce se întâmplă cu transferul lui Lewandowski, prelungirea lui Dembele sau vânzarea lui de Jong

Joan Laporta, președintele celor de la FC Barcelona, a vorbit despre cele mai importante subiecte ale verii la FC Barcelona: transferul lui Robert Lewandowski, prelungirea contractului lui Ousmane Dembele și vânzarea lui Frenkie de Jong.

Se pregătește o vară intensă la Barcelona. Catalanii pregătesc mai multe transferuri pentru a putea se bate din nou la titlu și la Liga Campionilor.

Președintele Laporta a oferit azi un interviu celor de la „Tot Costa” în care le-a vorbit fanilor despre planurile sale, unul dintre ele incluzând transferul lui Robert Lewandowski. 

„O înțelegere cu Lewandowski? Nu este ușor, amintiți-vă că situația noastră financiară nu a fost atât de ușoară. Lăsați-i pe Jordi Cruyff și Mateu Alemany să lucreze. Muncim să fim mai competitivi, dar nu este ușor din cauza situației economice”, a declarat Laporta citat de Mundo Deportivo

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează