INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Liverpool pregătește ofensiva » Ofertă-record pentru fotbalistul-problemă din echipa Barcelonei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 17:37

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, plănuiește să-l transfere în iarnă pe Ousmane Dembele, atacantul de 21 de ani Barcelonei. 

Francezul Ousmane Dembele nu se acomondează la Barcelona, iar șefii catalanilor sunt nemulțumiți de problemele sale de comportament, după ce jucătorul nu s-a prezentat la un antrenament și a întârziat 25 de minute înainte de meciul Barcelona - Inter 2-0. Astfel, presa din Anglia scrie că Dembele ar putea ajunge în Anglia, la Liverpool.

Klopp este de părere că transferul lui Dembele ar ajuta-o pe Liverpool să se lupte pentru câștigarea campionatului, iar "cormoranii" sunt dispuși să achite 100 de milioane de euro pentru el.

Dembele a venit la Barcelona în vara lui 2017, pentru 105 milioane de euro, plus bonusuri, pentru a-l înlocui pe Neymar. Totuși, acesta a avut evoluții sub pretențiile pe care oficialii clubului le au de la el. În acest sezon, în 15 meciuri a dat 6 goluri.

80.000.000 €este cota lui Dembele, potrivit transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează