INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Liverpool riscă să rateze iar titlul, dar Virgil Van Dijk e jucătorul anului în Premier League! Cum arată echipa ideală

Virgil Van Dijk // FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Virgil Van Dijk // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 10:36

Fundașul olandez Virgil Van Dijk, 27 de ani, a fost ales MVP în acest sezon de către Asociația Fotbaliștilor Profesioniști, care a inclus în echipa anului un singur jucător de la un alt club în afară de City și Liverpool.

  • Cu trei etape înainte de final, Manchester City este lider în  Premier League, cu 89 de puncte. Liverpool este pe locul 2, cu 88 de puncte

Mâine, se va anunța oficial numele celui mai bun fotbalist al anului în Premier League. Daily Mail a aflat deja cine este. Liverpool poate pierde încă o dată titlul, așteaptă de trei decenii, însă are MVP-ul sezonului. Și nu face parte din faimoasa tripletă Salah - Firmino - Mané.

E fundașul Virgil van Dijk. Reprezentantul celei mai puternice apărări din campionatul insular, punctul forte al echipei lui Klopp. Stoperul olandez a fost ales înaintea lui Sterling, Agüero, Bernardo Silva (toți de la Man. City), a colegului Mané și a lui Hazard (Chelsea).

„Cetățenii” domină echipa anului, cu șase oameni, alături de ei fiind patru „cormorani”. Surprinde apariția lui Paul Pogba, care nu a avut deloc o stagiune impresionantă la Manchester United. El i-a luat locul lui Hazard în cel mai valoros „11”. Este prima oară în 45 de ani când formația sezonului PL include doar jucători de la trei cluburi.

Echipa anului în Premier: Ederson (City) - Alexander-Arnold (Liverpool), Van Dijk (Liverpool), Laporte (City), Robertson (Liverpool) - Bernardo Silva (City), Fernandinho (City), Pogba (United) - Sterling (City), Agüero (City), Mané (Liverpool)

8jucători de la Liverpool au fost aleși MVP: McDermott (1980), Daliglish (1983), Rush (1984), Barnes (1988), Gerrard (2006), Luis Suárez (2014), Salah (2018) și Van Dijk (2019)

1 este numărul înfrângerilor suferite de Liverpool în acest campionat, cele mai puține

18meciuri fără gol primit are Liverpool în actuala ediție de Premier League

Citește și:

Dovada că cifrele nu înseamnă totul în fotbal! Mustafi, cel mai constestat jucător al lui Arsenal, e peste Van Dijk, liderul lui Liverpool

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
reteleanu
reteleanu  •  25 Aprilie 2019, 13:28

grasanul ala din poarta lui city?! poate ptr ca nici n-apuca adversarii sa ajunga la poarta. salah (chiar daca n-a avut un sezon ca ala trecut) nu stiu de ce lipseste. jucatorul anului, dupa mine, bernardo silva.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Aprilie 2019, 13:14
Postat de allez_lfc pe 25 Aprilie 2019, 13:10

Ederson în fața lui Alisson Becker și Pogba în fața lui Hazard, ce glumă proastă!!! O fi contribuit și LPF-ul lui Gino la alegerea celui mai bun 11 din EPL?

Aguero în dauna lui Salah?! Jenant.

allez_lfc
allez_lfc  •  25 Aprilie 2019, 13:10

Ederson în fața lui Alisson Becker și Pogba în fața lui Hazard, ce glumă proastă!!! O fi contribuit și LPF-ul lui Gino la alegerea celui mai bun 11 din EPL?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează