INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LEVANTE 1-2

FOTO + VIDEO Dezastru pentru Real Madrid! Înfrângere rușinoasă pe "Bernabeu" + cea mai lungă perioadă din istorie fără gol marcat

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 16:59

Real Madrid a pierdut împotriva lui Levante, 1-2. E a treia înfrângere consecutivă în La Liga, echipa fiind pe locul 5, cu 14 puncte, la egalitate cu Espanyol, care are un meci mai puțin disputat.

Real a legat al cincilea meci fără succes în toate competițiile, agravându-și criza. Deciziile corecte ale arbitrajului video, paradele eroului Oier și ratările ”albilor” prevestesc demiterea lui Lopetegui.

464 de minuteera recordul fără gol marcat de Real în toate competițiile, datând din aprilie 1985, cu Amancio și apoi Molowny antrenori. Doborât cu 17 minute de trupa lui Lopetegui, 481

Halloweenul a venit mai devreme la Madrid. Pauza datorată meciurilor interțări nu a pus capăt crizei la Real, ba din contră a agravat-o.

Cu amenințarea lui Conte în spate, Lopetegui a trăit pe Bernabeu o primă repriză de coșmar. Haosul blanco s-a transformat incredibil în panică totală în defensivă, cu Varane rătăcit în spațiu. Francezul a greșit la o minge simplă și Morales a profitat, deschizând scorul, după ce l-a driblat pe Courtois.

Tot campionul mondial a comis apoi henț pe linia careului, iar Roger a transformat penaltyul, dictat cu VAR.

Batiste albe la pauză

0-2 după doar 13 minute! Și o atmosferă tot mai ostilă, dominată de fluierături. Real revine și înscrie, arbitrul arată centrul, dar asistentul video schimbă din nou decizia. Mingea șutată de Casemiro căzuse pe linia porții venind din transversală și Isco plecase din ofsaid înainte s-o reia cu capul în plasă.

Totu-i contra Madridului. Continuă asaltul, dar bara i se și opune lui Mariano, după ce o altă lovitură de cap (Ramos) fusese scoasă de sub transversală de Oier. Care îl blochează fantastic pe Lucas Vazquez în careul mic. Putea fi mai rău, noroc că golul lui Rochina s-a anulat pentru ofsaidul la Toño. Din nou, corect. Batistele albe vestesc pauza.

Trei bare, doar un gol!

Lopetegui mută în disperare cu Bale în locul fundașului dreapta Odriozola. E nevoie de un golgeter, după ce Real n-a marcat din 17 șuturi și 9 cornere! Și de un Modrici mai inspirat în fața porții. Levante pândește însă pe contraatac, Los Blancos intră și în criză de timp.

Antrenorul nu mai are răbdare, trage și ultimele cartușe, cu Ceballos și Benzema, forțând remontada. Oier e fenomenal, se întinde și scoate și "directa" lui Bale. Nu se predă decât la racheta lui Marcelo (72) în "tavan". Reapar speranțele pe Bernabeu. Nu și norocul, încă o bară, la șutul lui Benzema. Și alt gol anulat: Mariano în ofsaid, după ce Oier salvase iar. Și speranțele mor!

0-2a fost rezultatul partidei cu Levante obținut de Lopetegui la debutul său ca antrenor, cu Rayo Vallecano în Segunda Division, în august 2003. Atunci pierduse însă în deplasare

Real Madrid - Levante  1-2

a MARCAT: Marcelo 72' / Morales 7', Roger 13'  - VIDEO CU GOLURILE

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Odriozola(Bale 46'), Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Isco (Benzema 60')- Lucas Vasquez, Mariano, Asensio (Ceballos 60')
Rezerve: Navas, Nacho, Kroos, Rodriguez
Antrenor: Julen Lopetegui

Levante: Oier - Cabaco Almada, Postigo (Chema 75'), Rober - Jason, Rochina (Doukoure 67'), Bardhi, Campana, Tono - Morales, Roger (Boateng 78')
Rezerve: Fernandez, Dwamena, Lopez, Simon
Antrenor: Paco Lopez

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
mosvasile
mosvasile  •  20 Octombrie 2018, 20:21

Fundasii laterali urca,dar mijlocasii nu au mai coborat in aparare!Situatie in care, Sergio Ramos a fost nevoit sa suplineasca pe partea lui Marcelo,lasandu-l pe Varane singur!In plus,prajina aia din poarta, nu are nici pe departe inspiratia lui Navas!Ce i-o fi trebuit lui Florentino Perez sa dea 80 de milioane pe ala?Noroc ca in UCL apara Navas!

667673733379166
Coda del Diavolo  •  20 Octombrie 2018, 19:46

unde e CRISTIANO?))))))))))))dupa el ...prapad

2102911679735264
Calin Radulescu  •  20 Octombrie 2018, 18:21

MODRICI? Unde e MODRICI? Doar e cel mai bun jucător din lume in 2018. Sa faca diferenta. Sau e doar un mediocru :))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează