INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

LOVITURĂ pentru RONALDO! Se cere proba ADN a lui Cristiano în procesul de viol cu Kathryn Mayorga

Cristiano Ronaldo s-a transferat în vară la Juventus de la
Cristiano Ronaldo s-a transferat în vară la Juventus de la

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 13:26

Autoritățile italiene au fost informate de poliția din Las Vegas despre solicitarea de a preleva probe biologice din partea atacantului portughez, care nu refuză. ”E o procedură obișnuită”, spun avocații. 

Poliţia din Las Vegas continuă să cerceteze și să caute dovezi în cazul Ronaldo. Potrivit Wall Street Journal, a solicitat autorităţilor italiene ca lui Ronaldo să-i fie prelevate probe biologice pentru testarea ADN, în cadrul procesului de viol redeschis în septembrie de Kathryn Mayorga.

Anchetatorii doresc să verifice dacă ADN-ul atacantului portughezului corespunde celui găsit pe rochia purtată de americancă în 2009. Cristiano a negat toate acuzațiile și susține că este victima unei campanii de denigrare, dar acceptă să furnizeze proba cerută.

Neagă relația cu Jasmine

Avocaţii săi au reacţionat și după apariţia ultimelor mărturii ale Jasminei Lennard, manechin și vedetă la Big Brother-ul britanic, ce a afirmat despre jucătorul lui Juventus că "e psihopat și are grave probleme mintale":

"Nu își amintește să o fi întâlnit cu 10 ani în urmă sau oricând. Nu a avut vreo relaţie și niciun contact cu ea. Indiferent c-a fost vorba despre ultimele 18 luni, aşa cum dă de înțeles doamna Lennard, și nici altă dată". 

"Vocile publicate de doamna Lennard în social media nu sunt deloc ale domnului Ronaldo, ce va întreprinde acţiunile legale adecvate în timp util" Declarația avocaților lui Cristiano

"Nimeni n-are nicio idee despre cine e cu adevărat Ronaldo. Dacă ar cunoaște măcar jumătate din cum e el, oamenii ar fi îngroziți. Am mesaje și înregistrări de neprețuit pentru Kathryn și pentru echipa sa" Jasminei Lennard, manechin și actriță engleză

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
859779594095355
Nick Rasu  •  12 Ianuarie 2019, 07:58

Chiar mi se pare aiurea...pt. ce sa se ceara testus DNA...deja a spus ca a facut sex cu ea... o prostie de a voastra...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează