INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Luis Enrique, criticat extrem de dur în Franța: „Mereu spune aceleași lucruri, ne ia de proști!”

Luis Enrique, criticat în Franța, foto: Getty Images
Luis Enrique, criticat în Franța, foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 11:53 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 11:53

PSG a remizat cu Brest în etapa 19 din Ligue 1. Campioana din Hexagon a condus cu 2-0, grație golurilor marcate de Marco Asensio (28 de ani) și Kolo Muani (25 de ani), dar nu a reușit să mențină avantajul până la final și a fost egalată.

Luis Enrique (53 de ani) a analizat prestația echipei sale la finalul meciului și s-a referit la faptul că echipa sa a pierdut controlul asupra jocului pentru că a cedat posesia. El s-a referit la Brest, echipă pe care a lăudat-o și a precizat faptul că putea obține chiar victoria.

FRF sau Rapid, la cine ajung banii pentru Radu Drăgușin? Dedesubturile afacerii și reacția lui Răzvan Burleanu: „Ăsta e regulamentul”
TRANSFER DRĂGUȘIN
FRF sau Rapid, la cine ajung banii pentru Radu Drăgușin? Dedesubturile afacerii și reacția lui Răzvan Burleanu: „Ăsta e regulamentul”

Luis Enrique, criticat din interior după declarațiile de la finalul meciului cu Brest

Daniel Riolo, unul dintre cei mai importanți jurnaliști de la RMC Sport, l-a criticat extrem de dur pe antrenorul parizienilor după remiza cu Brest. 

Mereu spune aceleași lucruri, nu spune nimic concret pentru că detestă să discute cu noi. Se scarpină în cap și atât. Stă în laboratorul lui pentru că nu mai are nimic de zis în fiecare duminică. Ne ia de proști! Chiar mă întreb dacă jucătorii nu sunt surprinși. Se vede că ne urăște. Este dureros pentru că PSG, atunci când angajează antrenori, este foarte atentă la cum comunică aceștia. Nu știu ce notă a primit acest tip pentru cum vorbește, dar nu poate fi mare”, a răbufnit Riolo, citat de Marca.

PSG, lider în Ligue 1

Trupa lui Luis Enrique este pe primul loc în Ligue 1. Parizienii au 44 de puncte, iar ocupanta locului 2, Nice, are 38. PSG se va întâlni cu Brest și în optimile Cupei Franței. Partida va avea loc pe 7 februarie.

PSG așteaptă cu nerăbdare optimile UEFA Champions League, acolo unde se va duela cu Real Sociedad. Prima manșă are loc pe 14 februarie, la Paris, iar returul se va disputa pe 5 martie, în Spania.

Citește și alte știri:

Gest șocant făcut de Roberto Mancini la Cupa Asiei » Explicația italianului a fost stupefiantă + Ce riscă selecționerul saudiților!

Veste bună pentru Barcelona » Un jucător de bază revine după accidentare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează