INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / PREMIER LEAGUE

Lupta nebună pentru rămînerea în Premier League » Wolves se teme că United se va da la o parte din faţa lui Blackpool!

Fletcher (centru) este golgeterul lui Wolverhampton
Fletcher (centru) este golgeterul lui Wolverhampton

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 14:30

Emoţii mari în zona retrogradării în Anglia! Proprietarul clubului Wolverhampton, Steve Morgan, a declarat că Manchester United, deja campioană a Angliei, ar trebui să fie amendată în cazul în care va folosi o echipă de rezerve în ultimul meci al sezonului, duminică, cu Blackpool. Blackpool şi Wolves duc o luptă extrem de interesantă pentru evitarea retrogradării în Coca Cola Championship.

Manchester United va disputa, la 28 mai, finala Ligii Campionilor, cu FC Barcelona, şi tehnicianul Alex Ferguson ar putea menaja duminică, în vederea acestei partide, mai mulţi jucători importanţi, cum a mai procedat anterior.

Însă clubul Wolverhampton, amendat în sezonul trecut cu 25.000 de lire sterline (28.400 de euro), după ce a folosit zece jucători ce nu făceau parte din primul "11" obişnuit, la un meci cu Manchester United, consideră că gruparea din Manchester ar trebui să fie pedepsită la fel dacă va trimite în teren o echipă de rezerve.

"Ar fi o dovadă de ipocrizie dacă nu ar exista o sancţiune", a spus Steve Morgan, conform Mediafax, după care a adăugat: "Nu ştiu ce vor face ei, dar cred că United este un club foarte profesionist şi nu vor dori să piardă în ultima etapă a campionatului, zi în care vor primi trofeul".

Wolverhampton ocupă locul 16 în clasamentul campionatului Angliei, cu 40 de puncte, unul singur avans faţă de alte trei echipe, Birmingham, Blackpool şi Wigan, în timp ce West Ham, ultima clasată, a retrogradat deja.

Intră şi vezi clasamentul din Anglia!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează