INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Manchester City a mai luat o „perlă" a Argentinei » Suma plătită de campioana Angliei + Marile cluburi învinse în această cursă!

Claudio Echeverri (dreapta), în tricoul lui River Plate Foto: Guliver/GettyImages
Claudio Echeverri (dreapta), în tricoul lui River Plate Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 13:52 / Actualizat luni, 01 ianuarie 2024 14:03

Claudio Echeverri, 17 ani, un decar cu o tehnică strălucitoare, are acord cu Manchester City (și cluburile s-au înțeles), dar va rămâne în 2024 la River Plate. Campioana Angliei va plăti 25 de milioane de euro pentru el.

În ianuarie 2022, Pep Guardiola s-a asigurat că Julian Alvarez va veni la Manchester City. L-a cumpărat cu 21,4 milioane de euro, dar l-a mai lăsat șase luni la River Plate. În primul său sezon, atacantul în vârstă de 23 de ani a cucerit tripla Premier-FA Cup-Champions League, dar și titlul mondial cu naționala Argentinei. Iar astăzi e unul dintre cei mai buni jucători ai "cetățenilor".

Claudio Echeverri semnează pe 6 sezoane cu Manchester City

La fel procedează Guardiola și acum. L-a vrut mult pe Claudio Echeverri, 17 ani, anunțat drept viitorul decar de vis al naționalei albiceleste, un mijlocaș ofensiv cu o tehnică de artist, și catalanul a obținut se pare ce și-a dorit.

Se anunță transferul anului! Kylian Mbappe și-a găsit casă la Madrid!
MERCATO
Se anunță transferul anului! Kylian Mbappe și-a găsit casă la Madrid!

Fabrizio Romano, jurnalistul specializat în mercato care anunță majoritatea transferurilor importante ale lumii fotbalului înainte ca acestea să devină oficiale, a revelat pe pagina sa de X (fostul Twitter) că Manchester Cty are acord cu River Plate pentru Echeverri. Va semna pe 6 ani, dar va rămâne și în 2024 la clubul din Buenos Aires, urmând să ajungă pe „Etihad" în ianuarie 2025. Suma de transfer e estimată la 25 de milioane de euro.

Claudio Echeverri, „micul diavol" al Argentinei, l-a atras și pe Xavi. Dar Barcelona a pierdut lupta

Supranumit „El Diablito" („micul diavol"), 1,71 m, un supertalent de picior drept, Claudio a fost curtat și de Barcelona, și de Chelsea. „Îl știu, e un jucător care face diferența", l-a descris Xavi.

Adolescentul sud-american, căpitanul Argentinei U17, a fost printre cei mai buni jucător la Mondialul de anul trecut la categoria sa de vârstă, reușind 5 goluri și două pase decisive. Dar alb-albaștrii au încheiat pe locul 4 turneul final.

Echeverri, cotat de Transfermarkt la 12 milioane de euro, are 13 goluri și 5 assisturi în 22 de selecții la naționala U17. A debutat deja la seniorii lui River Plate.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas
ANGLIA
Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas"
Arsenal, prăbușire șocantă. Dezastru în finalul anului: 11 puncte pierdute în 5 meciuri » Mikel Arteta: „Nici nu ne vom apropia de titlu”
ANGLIA
Arsenal, prăbușire șocantă. Dezastru în finalul anului: 11 puncte pierdute în 5 meciuri » Mikel Arteta: „Nici nu ne vom apropia de titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează