INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Riyad Mahrez » 60 de milioane de euro plătesc „cetățenii”, fotbalistul vine la vizita medicală

Jeremy Doku // Foto: Imago
Jeremy Doku // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 16:53 / Actualizat marti, 22 august 2023 19:05

Jérémy Doku (21 de ani) este așteptat să facă azi sau mâine vizita medicală și apoi să semneze cu campioana Europei. Internaționalul belgian îi va aduce în conturi lui Rennes suma de 60 de milioane de euro.

Manchester City a mai făcut un transfer scump. Campioana Europei și-a acoperit poziția de extremă dreaptă, lăsată liberă după plecarea lui Riyad Mahrez în Arabia Saudită, la Al-Ahli, pentru 35 de milioane de euro. 

„Cetățenii” vor plăti 60 de milioane să-l aducă pe Jeremy Doku. Aripa de 21 de ani e internațional belgian (14 selecții, 2 goluri) și s-a remarcat la Rennes, care reușește astfel cel mai bună afacere din istoria clubului. Francezii l-au cumpărat de la Anderlecht în 2020 cu 26 de milioane.

Pep Guardiola i-a cerut bani unui polițist pentru a face un selfie cu el » De ce a procedat așa managerul lui Manchester City
ANGLIA
Pep Guardiola i-a cerut bani unui polițist pentru a face un selfie cu el » De ce a procedat așa managerul lui Manchester City

Jeremy Doku, 12 goluri și 10 assisturi la Rennes

Doku a făcut deja o primă parte a vizitei medicale și mâine e programat să o termine și să semneze acordul până în 2028 cu echipa lui Pep Guardiola. La Rennes, în 92 de meciuri în toate competițiile are 12 goluri și 7 assisturi. 

Jeremy mai fusese curtat de patru echipe din Premier League, West Ham, Tottenham, Chelsea și Liverpool, susține BBC. Managerul Jurgen Klopp l-a pus pe Sadio Mane să-l convingă pe Doku să vină pe Anfield Road. Fără succes însă.

Jurnalistul belgian Sacha Tavolieri scrie despre o sumă de 65 de milioane de euro, preluată și de presa engleză. Doku e al treilea transfer important operat în acest mercato de City, după croații Josko Gvardiol (RB Leipzig), 90 de milioane de euro, și Mateo Kovacic (Chelsea), 29,1 milioane.

Gundogan a plecat liber de contract

Campioana Europei n-a vândut decât de 40 de milioane, pierzându-l, în afara lui Mahrez, pe Ilkay Gündogan, plecat la parametru zero la Barcelona. Al-Nassr ar urma să-l cumpere pe Aymeric Laporte, iar Joao Cancelo ar trebui să ajungă împrumut la Barcelona.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

O legendă a fotbalului german o acuză pe Tottenham: „Bayern a fost șantajată la transferul lui Harry Kane!”

Vicepremierul Spaniei cere demisia președintelui federației, care a sărutat-o pe gură pe fotbalista campioană mondială!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează