INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - ARSENAL 2-2

MANCHESTER UNITED - ARSENAL 2-2 // Mourinho a scos mitraliera: "Ne-am sinucis, am marcat 4 goluri"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 09:54

Jose Mourinho, managerul lui Manchester United, a găsit alți vinovați și după al 9-lea meci fără victorie din acest campionat, 2-2 cu Arsenal. "Diavolii" sunt pe locul 8, la 8 puncte de Top 4.

Acesta este José Mourinho. Când echipa nu câștigă, niciodată nu spune: "Eu am greșit, e vina mea". Întotdeauna îi critică pe jucători, întotdeauna acuză.

"Noi am înscris 4 goluri la 2-2"

Miercuri, în remiza cu Arsenal, 2-2, după încă un meci fără victorie în acest campionat, al 9-lea, în care De Gea a scăpat mingea dincolo de linia porții, iar Rojo și-a dat autogol, managerul lui Man. United a atacat la conferința de presă:

"Ne-am sinucis. Chiar și când jucăm bine, ne sinucidem. Trebuie să avem o asemenea prestație, dar fără erorile comise. Suntem mereu pedepsiți. Am făcut 2-2, însă am înscris patru goluri. Ca de obicei, greșim și plătim pentru greșeli".

"Fundașii au fost morți"

Portughezul a mai găsit o scuză: "Fundașii noștri au fost morți! În spate, i-am avut pe Dalot, un puști, la prima titularizare, pe Bailly, încă nerefăcut și fără să joace multă vreme, pe Smalling accidentat, pe Rojo, la primele minute ale sezonului, și pe Darmian, la doar al treilea meci ca titular. Vedeți, au fost circumstanțe dificile".

Manchester alunecă tot mai departe de vârf. E pe 8, la opt puncte distanță de Top 4, care asigură locurile de Champions League. Sezonul pare compromis.

"Ce simt? Frustrare! Din cauza acestui rezultat și din cauza acestor greșeli. În anumite momente ale jocuri, era nevoie de mai multă calitate"
José Mourinho, manager Man. United

Vezi și: Telemadrid a făcut anunțul: Eden Hazard s-a înțeles cu Real Madrid » Suma pe care o cere Chelsea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close