INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - BRIGHTON

FOTO Roberto de Zerbi, recital pe „Old Trafford” » Brighton s-a distrat cu United și urcă pe podium în Premier League

Brighton, formația antrenată de Roberto de Zerbi, s-a impus cu 3-1 în deplasarea cu Manchester United, din runda cu numărul 5 de Premier League. +7   FOTO
Brighton, formația antrenată de Roberto de Zerbi, s-a impus cu 3-1 în deplasarea cu Manchester United, din runda cu numărul 5 de Premier League.

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 18:58 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 18:59

Brighton, formația antrenată de Roberto de Zerbi, s-a impus cu 3-1 în deplasarea cu Manchester United, din runda cu numărul 5 de Premier League.

Programul și rezultatele etapei 5 din Premier League

Brighton a demonstrat încă o dată că este „gașca nebună” a fotbalului englez. Puștii lui De Zerbi i-au luat tare pe „diavoli”. Welbeck a deschis scorul în minutul 20, dar „pescărușii” nu au făcut pasul în spate. 

Zvonimir  Boban, directorul UEFA, dezaprobă modificările de regulament ordonate de Pierluigi Collina: „E ceva nebunesc! Nu s-a consultat cu nimeni” + Mesaj pentru saudiți: „Nu pot cumpăra istoria!”
DECLARAȚII
Zvonimir Boban, directorul UEFA, dezaprobă modificările de regulament ordonate de Pierluigi Collina: „E ceva nebunesc! Nu s-a consultat cu nimeni” + Mesaj pentru saudiți: „Nu pot cumpăra istoria!”

Trupa lui De Zerbi, recital cu Manchester United

Au continuat să aibă posesia și au fost răsplătiți. Gross a dublat avantajul în minutul 53, moment în care suporterii gazdelor au dat primele semne de nemulțumire.

Corul fluierăturilor s-a accentuat după o oră de joc, în momentul înlocuirii lui Hojlund cu Martial. La scurt timp, Joao Pedro și-a trecut numele pe lista marcatorilor. 

Suporterii au trecut de la furie la resemnare și au început să părăsească tribunele legendarului „Old Trafford”. Au ratat singura veste bună, primul gol marcat în Premier League de Hannibal Mejbri (20 de ani).

+3 FOTO

Brigton urcă pentru moment pe locul 3 în Anglia. Are cea mai bună ofensivă, 15 goluri marcate în 5 runde. Manchester United are un start dezastruos, doar 6 puncte.

FINAL » Manchester United - Brighton 1-3

  • Au marcat: Mejbri 73 / Welbeck 20, Gross 53, J. Pedro 71
  • AICI, cele mai importante statistici
  • Fanii de pe „Old Trafford” au dezaprobat cu un cor de fluierături momentul înlocuirii lui Rasmus Hojlund cu Martial.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Anchetă de proporții în Spania! 23 de români și bulgari au fost arestați pentru trucare de meciuri și fraudarea caselor de pariuri: „Liderul organizației corupea mai mulți fotbaliști din România”

„Bursucul” a intrat la apă » Învinsă astăzi pe un teren inundat, Jeonbuk e fără victorie de 5 etape!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
Mache_mana_iute
Mache_mana_iute  •  17 Septembrie 2023, 09:00
Postat de bigd pe 16 Septembrie 2023, 20:38

Ten Hag e doar o pata neagra in istoria lui United. Cristiano Ronaldo ramane legenda!

P-aici pe forum umblă vorba că și Bigd ar fi o legendă. Se pare că ar fi singurul fcsb-ist care și-a câștigat respectul printre rivali. Chiar și cei cu multe pete negre spun că Bigd e excepția care confirmă acea regulă ... conform căreia fecesebismul ar fi sinonim cu ... România. :-)))

parpalache
parpalache  •  17 Septembrie 2023, 08:12

Am vazut meciul,iar Brighton mi s-a parut cea mai buna echipa-la ora actuala-din Premier league!Daca l-a vazut cumva și Mazilu,nu știu daca mai are curaj sa se prezinte la Brighton- cu jocul de acum!

bigd
bigd  •  16 Septembrie 2023, 20:38

Ten Hag e doar o pata neagra in istoria lui United. Cristiano Ronaldo ramane legenda!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează