INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL

Manchester United - Liverpool 2-2 » Regal fotbalistic în clasicul fotbalului englez. „Cormoranii” pierd prima poziție, avantaj Arsenal!

Manchester United - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Manchester United - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 19:34 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 19:35

Manchester United și Liverpool au remizat în etapa 32 din Premier League, 2-2, pas greșit pentru „cormorani” în lupta pasionantă la titlu cu Arsenal și Manchester City.

Programul complet și rezultatele din Premier League AICI

Regal fotbalistic pe Old Trafford, în clasicul fotbalului englez. Obligat să câștige pentru a redeveni lider, Jurgen Klopp a trimis pe teren din primul minut tot ce a avut mai bun la dispoziție. De cealaltă parte, improvizații forțate de accidentări: cuplu de fundași centrali format din Maguire și tânărul Willy Kambwala, 19 ani.

Meciul a început furibund: gol al lui Alejandro Garnacho anulat pentru ofsaid, apoi mare ocazie Liverpool, Dominik Szoboszlai fiind blocat spectaculos de Onana, toate în primele 3 minute!

Manchester United, ZERO în prima repriză!

În prima parte, Liverpool și-a sufocata adversara, fructificând superioritatea în minutul 23, prin Luis Diaz: centrare din corner, deviere cu capul a lui Darwin Nunez, finalizare acrobatică, din apropiere, a columbianului.

Liverpool a expediat nu mai puțin de 14 șuturi spre poarta adversă în prima repriză, Manchester United a avut un mare ZERO în dreptul ocaziilor, dar la pauză s-a intrat cu avantaj minim al „cormoranilor”, ceea ce le-a oferit speranțe de revenire gazdelor.

Ce repriză secundă în Manchester United - Liverpool!

În partea a doua, la primul șut spre poartă, Bruno Fernandes a egalat. A fost un șut de la 45 de metri, căpitanul lui United primind mingea de la un adversar, Quansah, și zărindu-l ieșit din poartă pe Kelleher!

Cu moralul ridicat, Manchester United a continuat să atace, iar în minutul 67 a venit golul 2, o altă bijuterie de execuție, de această dată a tânărului Kobbie Mainoo, care a plasat balonul în vinclu dintr-o poziție deloc facilă!

+6 FOTO

Salah, ratare uriașă. Apoi golul egalării

Forțată de situația din clasament, Arsenal fiind lider după victoria de sâmbătă cu Brighton, Liverpool s-a trezit în ultimele 15 minute.

În minutul 79, golgheterul Mohamed Salah a irosit o șansă colosală. Luis Diaz a șutat din careul advers, Onana a respins în lateral. Salah a ajuns primul la balon dar a șutat peste poartă, cu dreptul, din marginea careului mic!

Egalarea a venit câteva minute mai târziu, de la punctul cu var. Mohamed Salah a transformat un penalty obținut de Elliott, doborât în careul advers de Wan-Bissaka în minutul 82.

În ultimele minute s-a jucat pe contre. Luis Diaz a ratat o ocazie mare în '90+4, șut peste poartă din drop, din apropiere, apoi Onana a reținut șutul lui Elliott.

Scor final 2-2, Liverpool o egalează la puncte pe Arsenal, 71, dar „tunarii” au golaveraj superior (+51 față de +42) și au redevenit lideri în Premier League. Manchester City, locul 3, are 70 de puncte.

  • Întoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro, difuzat în fiecare zi de vineri.

FINAL » Manchester United - Liverpool 2-2

  • Au marcat: Bruno Fernandes '50; Mainoo '67 / L. Diaz '23; Salah '84 (pen.)

Manchester United - Liverpool, echipele de start:

Manchester United (4-2-3-1): Onana - Wan-Bissaka, Maguire, Kambwala, Dalot - Casemiro, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund
Rezerve: Amass, Amrabat, Antony, Bayindir, Diallo, Eriksen, Forson, Mount, Ogunneye
Antrenor: Erik ten Hag

Liverpool (4-3-3): Kelleher - Bradley, Quansah, Van Dijk, Robertson - Mac Allister, Endo, Szoboszlai - Salah, Nunez, Diaz
Rezerve: Adrian, Danns, Elliott, Gakpo, Gomez, Gravenberch, Jones, Konate, Tsimikas
Antrenor: Jurgen Klopp

VIDEO. Eveniment la Muzeul Fotbalului din București. Robbie Fowler, legenda lui Liverpool, s-a întâlnit cu fanii și a dat autografe

Citește și:

Un gol de „Cascadorii râsului” le-a adus prima victorie în Premier League după 4 luni: „Se pune și ăsta” :)
PREMIER LEAGUE
Un gol de „Cascadorii râsului” le-a adus prima victorie în Premier League după 4 luni: „Se pune și ăsta” :)
A atins suta! Viitorul nostru adversar de la Euro 2024 și-a recăpătat forma. Cifrele magice ale lui De Bruyne
ANGLIA
A atins suta! Viitorul nostru adversar de la Euro 2024 și-a recăpătat forma. Cifrele magice ale lui De Bruyne

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează