INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United pregătește o mutare uluitoare! Zinedine Zidane este dorit pe banca "diavolilor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 17:01

Postul lui Jose Mourinho, 55 de ani, la Manchester United este în pericol din cauza neînțelegerilor cu oamenii din conducere. Antrenorul portughez s-a arătat deranjat că șefii clubului nu au făcut transferurile cerute de el.

Presa din Anglia scrie că șefii lui United au început să lucreze la planul B și dacă Mourinho va pleca de la echipa la care lucrează din 2016, Zinedine Zidane ar urma să fie adus pe banca "diavolilor".

Dintre antrenorii din Premier League, Mourinho e favorit la casele de pariuri să fie primul demis, cotă 5 la 1! Înaintea lui Claude Puel, care a supraviețuit la Leicester în sezonul trecut, însă are acum 7/1 cotă să plece.

Francezul Zinedine Zidane, 46 de ani, este liber de contract după ce a renunțat în această vară la funcția de antrenor al celor de la Real Madrid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ares2024
ares2024  •  01 August 2018, 18:19
Postat de bisisica. pe 01 August 2018, 17:46

Cand am vazut titlul am crezut ca vor sa il aduca pe Dica

Nu pleaca de la stana,e cald si bine ......

bisisica.
bisisica.  •  01 August 2018, 17:46

Cand am vazut titlul am crezut ca vor sa il aduca pe Dica

vlad.dracul
vlad.dracul  •  01 August 2018, 17:27

Basme

Vezi toate comentariile (3)
Comentează