INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Marca aruncă bomba! Cristiano Ronaldo și-a anunțat colegii că pleacă de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 19:39

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid este tot mai posibilă. Starul portughez le-ar fi spus deja colegilor că are de gând să încerce o nouă experiență.

Totul s-ar fi întâmplat cu două săptămâni înaintea finalei Champions League. Marca a dezvăluit că plecarea lui Ronaldo este iminentă, starul de 33 de ani lăsând să se înțeleagă asta și la primul interviu după câștigarea Champions League.

O altă publicație din Spania a anunțat însă că Ronaldo nu face decât să pună presiune pentru a cere un salariu mai mare.

La ora actuală Ronaldo câștigă 21 de milioane de euro pentru fiecare an la Madrid, însă acesta cere mai mult decât dublu. El Confidencial anunță că agentul lui Ronaldo a cerut pentru clientul său un salariu de 50 de milioane de euro net în cei 3 ani pe care îi mai are de contract.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
vicol_vali
vicol_vali  •  03 Iunie 2018, 05:16
Postat de manutd.steaua pe 02 Iunie 2018, 22:16

Tre sa fii prost tare de tot,dar prost tare!imi e si teama sa ma gandesc cat de prost esti!

Eu am înțeles că Gnohere se duce la Campionatul Mondial al Minorităților la Francezi, iar CFR Cluj la cel al Ungurilor. Le mulțumim lui Digi că au lăsat scandările fanilor dinamoviști pe repeat la televizor și Gsp că pune alte paie pe foc. Este ca și cum: ''Bă, iar sunt la TV!''

randomm
randomm  •  02 Iunie 2018, 22:29
Postat de manutd.steaua pe 02 Iunie 2018, 22:16

Tre sa fii prost tare de tot,dar prost tare!imi e si teama sa ma gandesc cat de prost esti!

pentru antistelistii astia Steaua este viata lor. fara Steaua ar murii. de aia am spus ca dinamo se poate desfiinta ca si rapid,pe vecie,atata timp cat exista Steaua. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. discutati si la articole care nu au legatura cu Steaua, tot despre Steaua. asa va vreau.a

manutd.steaua
manutd.steaua  •  02 Iunie 2018, 22:16
Postat de stark pe 02 Iunie 2018, 21:58

Zvonul cu plecarea vine in urma unei interventii din partea supermemejerului din comuna Mogosoaia. In speranta ca nu se mai inseala de valoarea jucatorilor propusi; Stoica Puscarie Mihai, expert in sezut in cutii de carton si transferuri ratate, i l-a propus stapanului pe Ronaldo. Acesta s-a dus la Mogosoaia cu 2 cd-uri cu video descarcate de pe youtube. Memejerul va fi trimis sa-l monitorizeze pe Cristi la Mondial, acesta are misiunea precisa de a nu-l scapa pe Cristi din ochi pe parcursul meciului ca sa afle daca lusitanul isi face cruce cum trebuie.

Tre sa fii prost tare de tot,dar prost tare!imi e si teama sa ma gandesc cat de prost esti!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează