INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Marcos Rojo, internaţional argentinian, a fugit îngrozit dintr-un hotel de lux de teama morţilor misterioase! Ce se întâmplă în Republica Dominicană

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 11:07

Marcos Rojo s-a speriat rău de evenimentele tragice întâmplate în Republica Dominicană, unde îşi petrecea vacanţa, patru decese ciudate, şi-a luat soţia şi cele două fete şi a plecat urgent.

Marcus Rojo nu va juca la Copa America şi se bucura de vacanţa de vis în Republica Dominicană. Însă totul până când o serie de misterioase decese, întâmplate în hotelurile de lux din insula caraibiană, l-au speriat îngrozitor.

Fundaşul de 29 de ani al lui Man. United se întorcea dintr-o croazieră de două zile la pescuit când a aflat de moartea lui Robert Bell Wallace, 67 de ani, al patrulea turist care-şi pierdea viaţa în ultimele două luni!

Argentinianul n-a mai stat pe gânduri, şi-a luat soţia şi cele două fete şi a plecat urgent din resortul din Punta Cana.

Gazzetta dello Sport scrie despre penultima victimă din mai, o femeie de 41 de ani moartă după ce a servit un cocktail la un minibar.

Cu cinci zile mai devreme şi un cuplu din Maryland, de 49 şi 63 de ani, a fost găsit fără suflare în camera de hotel. Deşi autopsiile au dezvăluit cauze naturale, lui Rojo i-a fost de ajuns.

Citește și:

Real Madrid vrea să bată recordul de spectatori la prezentarea lui Eden Hazard » Îl depășește pe Cristiano Ronaldo?!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează