INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Furia antrenorului lui Juventus, după înfrângerea din Cupa Italiei: „Sunteți de rahat!”

Massimiliano Allegri, atac la Inter după înfrângerea din Cupa Italiei. Foto: Imago Images
Massimiliano Allegri, atac la Inter după înfrângerea din Cupa Italiei. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 18:51 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 20:46

Massimiliano Allegri s-a aprins după eliminarea din semifinalele Cupei Italiei, urlând la oficialii lui Inter pe culoarele stadionului „Giuseppe Meazza". I-a amenințat că nu vor prinde un loc de Champions League în Serie A. Antrenorul lui Juventus nu a suportat înfrângerea de miercuri seară: 0-1, după 1-1 în tur.

Victoria lui Inter în fața lui Juventus, 1-0 miercuri seară, după 1-1 în prima manșă a semifinalelor, și calificarea în ultimul act al Cupei Italiei a reaprins războiul din Derby d'Italia.

Cătălin Botezatu a numit cele două personaje „top fashion” din fotbalul românesc: „Poate multă lume mă va înjura, dar el a adus trendul. E top!”
INEDIT
Cătălin Botezatu a numit cele două personaje „top fashion” din fotbalul românesc: „Poate multă lume mă va înjura, dar el a adus trendul. E top!”

Massimiliano Allegri: „Inter nu trebuie să ajungă în Champions League”

De-abia se terminase meciul de pe „Giuseppe Meazza" și antrenorul învinșilor s-a înfuriat. În timp ce se îndrepta spre vestiare, Massimiliano Allegri a văzut doi oficiali ai marilor rivali, directorul sportiv Giuseppe Marotta (venit la Inter în 2018, după opt ani la Juventus) și mâna dreaptă a acestuia, Dario Baccin. Dintr-o dată, Allegri a luat foc, urlând la ei: „Sunteți de rahat! Veți termina pe 6 în campionat!”.

Apoi, tehnicianul s-a îndreptat spre jucătorii săi și le-a cerut pe un ton ridicat: „Să terminăm înaintea lor în Serie A, ei nu trebuie să ajungă în Champions League”. Întreg episodul a fost povestit de Gazzetta dello Sport.

Luptă încinsă pentru un loc de Liga Campionilor în Serie A

Cu acest succes, Inter e în cursă pentru două obiective, Cupa Italiei și Liga Campionilor (semifinală cu Milan). A treia țintă, Top 4 în Serie A și calificarea în Champions League, e mai dificil de atins acum, după ce echipa torineză a reprimit temporar cele 15 puncte (până la rejudecarea cazului de fraudă fiscală din ultimii patru ani) și a urcat pe locul 3 în campionat.

Nerazzurrii sunt pe poziția a 6-a în Serie A, la numai două puncte de Top 4, dar reapariția bianconerilor face lupta și mai grea.

VIDEO. Rezumatul meciului Inter-Juventus (1-0)

Massimiliano Allegri Allegri riscă să fie demis de la Juventus

Juventinii au pierdut Cupa Italiei și mai pot câștiga Europa League, fiind în semifinale cu Sevilla. În Serie A, pot prinde maximum un loc printre primele patru și biletul de Liga Campionilor. Dacă nu vor rămâne din nou fără acele puncte la finalul sezonului.

Întors la clubul torinez în 2021, Allegri nu a mai cucerit niciun trofeu de atunci. Și nu uită că a fost învins chiar de Inter și în finala Cupei Italiei de anul trecut, după 2-4 în prelungiri.

Fără un triumf în Europa, antrenorul va avea al doilea sezon alb pe banca bianconerilor. În acest scenariu, Allegri riscă să fie demis. Zinedine Zidane este cel mai important nume despre care s-a spus că ar putea fi noul tehnician al lui Juventus.

Clasamentul din Serie A

Citește și:

Guardiola, transformare radicală: creatorul tiki-taka joacă acum pe contraatac și cu degajări din propriul careu

Presa internațională titrează: Ronaldo i-a enervat pe șeici și va fi dat afară de la Al Nassr în vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  28 Aprilie 2023, 07:38

N-am inteles ce ar fi vrut pitigaiatul asta,sa se dea Inter la o parte? Unde sunt vremurile cand Del Piero(un mare fotbalist de altfel) se tinea de tricoul unui fundas si cand intra in careu cadea si primea 11 m?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează